2013-12-24 08:40:06
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ... ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ο ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ
Ο Τόμας Ντε Βινσέντι θα προσπαθήσει να βρει ομάδα στο εξωτερικό για να πάει δανεικός, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει μία τελευταία προσπάθεια να τον κρατήσει.

Ο Αργεντινός από την στιγμή που ξέρει και καταλαβαίνει πως δύσκολα θα βρει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού θα κοιτάξει την προοπτική της Ευρώπης. Οι Ηπειρώτες από μέρους τους θα επιδιώξουν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα να τον κρατήσουν για το επόμενο εξάμηνο. Η υπόθεση του Τόμας Ντε Βινσέντι πάντως ήδη έχει γίνει αρκετά περίπλοκη.

Ο ίδιος ο παίκτης παραδέχτηκε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο εξωτερικό, σε δηλώσεις του στη ΝOVA: «Για μένα ήταν ένα παιχνίδι διαφορετικό. Έτσι είναι τα δεδομένα. Τώρα τελειώνει το συμβόλαιό μου και πλέον σκέφτομαι μόνο τις διακοπές. Είναι σημαντική αυτή η νίκη και ξέρουμε ότι το επόμενο είναι πολύ σημαντικό ματς και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Τώρα είμαι σε δύσκολη θέση γιατί δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Μετά τις γιορτές θα δούμε τι θα γίνει.


Δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα και σκέφτομαι μόνο τις διακοπές και την οικογένειά μου. Έχω περάσει 4,5 χρόνια εδώ αλλά δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Θέλω να αγωνιστώ στο εξωτερικό εάν μου δοθεί η ευκαιρία. Σέβομαι την Ελλάδα αλλά στην Ισπανία ή στην Γερμανία το επίπεδο είναι μεγαλύτερο.

Κάναμε καλά πλέι οφ και κρατάω το κλίμα στα αποδυτήρια που ήταν εξαιρετικό γιατί είναι πολύ καλά παιδιά. Το κλίμα είναι πολύ καλό και ο νέος προπονητής είναι πολύ καλός και ανεβαίνει το επίπεδο της ομάδας. Εύχομαι έναν καλύτερο χρόνο για μένα και καλά Χριστούγεννα σε όλους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ