2013-12-28 23:35:10
Φωτογραφία για ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ Ο ΒΟΥΤΣΙΩΤΗΣ
Έγινε η πρώτη κίνηση από πλευράς Ολυμπιακού, όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από τα τμήματα της ακαδημίας και πρόκειται να δοθούν δανεικοί σε άλλους συλλόγους για να αποκτήσουν εμπειρίες.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Βουτσιώτης δόθηκε ως δανεικός στον Ιωνικό, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League 2. Μάλιστα ο μέχρι πρότινος μέσος των «ερυθρόλευκων» Νέων από την Πέμπτη έχει ξεκινήσει και προπονήσεις με την καινούργια του ομάδα, όπου θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν!

Ο Δημήτρης Βουτσιώτης ήταν από τους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Ολυμπιακού, αφού βρίσκεται για 13 χρόνια στους «ερυθρόλευκους» και έχει περάσει απ’ όλα τα τμήματα της ακαδημίας των Πειραιωτών! Πάρθηκε, όμως, η απόφαση να δοθεί δανεικός, προκειμένου να πάρει ματς στα πόδια του σε επίπεδο πρώτων ομάδων, έτσι ώστε να βελτιωθεί και από εκεί και πέρα να αποφασίσουν οι «ερυθρόλευκοι» για το μέλλον του.


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

Εκτός του Δημήτρη Βουτσιώτη, τις επόμενες ημέρες και άλλοι ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του Ολυμπιακού θα δοθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες. Οι Αρης Βλάχος και Γιώργος Λύρας έχουν επιστρέψει στο Ρέντη, καθώς λύθηκε η συνεργασία τους με τον Βατανιακό όπου είχαν δοθεί δανεικοί, ενώ υπάρχει και ο Δημήτρης Γκίνο.

Το σίγουρο είναι πως και οι τρεις θα δοθούν σε άλλη ομάδα υπό τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να αγωνιστούν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, αφού βρίσκονται εκτός πλάνων τόσο από την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού όσο όμως και από τους Νέους του Θρύλου.

Με τα τωρινά δεδομένα, οι Γκίνο και Λύρας είναι πολύ πιθανό να δοθούν ως δανεικοί στον Φωστήρα, που αγωνίζεται στη Football League. Χωρίς, όμως, να υπάρχει κάτι οριστικό και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον των πιτσιρικάδων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ