2013-12-29 10:40:06
Φωτογραφία για ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΙΕΡΙ, ΑΛΛΑ...
Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τα τελευταία 24ώρα γύρω από το όνομα του Μπάλας Μέγιερι. Με βάση τα όσα ακούγονται, ομάδα της Μπουντεσλίγκα δείχνει ενδιαφέρον για τον νεαρό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Ενδιαφέρον για εξάμηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς, ακούγεται αλλά πρόταση στο Λιμάνι δεν έχει φτάσει. Κανείς δεν είναι σε θέση όμως να γνωρίζει και πως θα αντιδρούσαν οι ερυθρόλευκοι σε μια τέτοια πιθανότητα. Από τη στιγμή που ο Ρομπέρτο είναι δανεικός (Ατλέτικο), και ο Κάρολ το καλοκαίρι θα αποχωρήσει δεδομένα από το ρόστερ, καθώς ουσιαστικά ως εδώ έχει τυπική παρουσία στην ομάδα.

Θα μπορούσε δηλαδή να υπάρξει ακόμη και ενδεχόμενο οι ερυθρόλευκοι να αναζητούν τρείς τερματοφύλακες για την επόμενη σεζόν; Να φύγει και ο Ρομπέρτο, και ο Μέγιερι και ο Κάρολ; Μοιάζει δύσκολο Ακόμη και ένας «σκέτος» δανεισμός ως το καλοκαίρι δεν είναι απλή υπόθεση για τον Ούγγρο γκολκίπερ. Ο Μέγιερι είναι δηλωμένος στη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί μπορεί να γίνουν ως τρεις αλλαγές τον Γενάρη. Φεύγουν Μετζανί και Γιαταμπαρέ, μπαίνουν Πελέ και Τόρες. Αν είναι να προκύψει τρίτη αλλαγή θα γίνει στον άσσο; Και μάλιστα στην… ρεζέρβα; Σύμφωνα με το "gazzetta.gr" υπάρχει μια σχετική φημολογία. Μένει να αποδειχθεί τι ακριβώς ισχύει…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ