2014-01-04 18:08:39
Φωτογραφία για Αχαΐα: Προσήχθη στο Λιμενικό άνδρας με βρεγμένα ρούχα - Εξετάζεται η συμμετοχή του στην μεταφορά των 23 μεταναστών
Έναν άνδρα με βρεγμένα ρούχα προσήγαγαν άνδρες του Λιμενικού προκειμένου να διερευνήσουν αν σχετίζεται με την υπόθεση της ανεύρεσης των 23 μεταναστών που εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί στο Λάππα Αχαίας.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr, o άνδρας είναι από την Αθήνα και βρέθηκε λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό των μεταναστών στην περιοχή της "Μαύρης Μύτης"

Οι Αρχές που εξετάζουν την υπόθεση με πολύ προσοχή, συλλέγουν στοιχεία προκειμένου να διακριβώσουν αν οι μετανάστες επρόκειτο να επιβιβαστούν σε σκάφος στην θαλάσσια περιοχή της Καλόγριας

Το ταξίδι για τους 23 παράνομους μετανάστες τέλειωσε νωρίς και ο τερματικός σταθμός δεν ήταν η Ιταλία, αλλά το Λάππα Αχαΐας. Σήμερα στις 7.30 περίπου το πρωί βρέθηκαν στον δρόμο, 500 μέτρα έξω από το Λάππα, 23 παράνομοι μετανάστες.

Στην περιοχή, εκτιμάται ότι είχαν μεταφερθεί με φορτηγό, προκειμένου να διαφύγουν παράνομα από τη χώρα, πιθανότατα από την Καλόγρια.

Ωστόσο το ταξίδι δεν ολοκληρώθηκε. Οι μετανάστες μεταφέρονται στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού, στην Πάτρα.

Το περιστατικό αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι οι διακινητές λαθρομεταναστών έχουν επιλέξει εναλλακτικά "μονοπάτια" στην περιοχή της Αχαΐας και της Ηλείας, προκειμένου να τους βγάλουν με το αζημίωτο, από τα Ελληνικά σύνορα.

Νίκος Σύφαντος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ