2014-01-20 00:10:14
Φωτογραφία για Οικονομική Κρίση
του Χρύση Μιχαηλίδη

Αγαπητοί φίλοι,

Η «Οικονομική Κρίση» που περνούμε σήμερα αποτελεί απότοκο μιας ελλιπούς Δημοκρατίας τόσο στη Κύπρο όσο και σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση , δηλαδή μιας «Δημοκρατίας» που κρατά μακριά τους Πολίτες της από κάθε διαδικασία λήψης των αποφάσεων, μιας «Δημοκρατίας» που λειτουργεί χωρίς τον ΔΗΜΟ ( με την αρχαιοελληνική του υπόσταση) .

Στον τομέα αυτό, δηλαδή της θεσμοποιημένης και αποτελεσματικής, πλέον συμμετοχής κάθε ενεργού πολίτη στις διαδικασίες λήψης των αποφάσεων του Κράτους, πέραν των δεδομένων γραφειοκρατικών κομματικών διαδικασιών, στρέφεται σήμερα ολόκληρη η Ευρώπη - πλιν αυτών που αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς – με συγκεκριμένες προτάσεις ( 2013-2014 έτος Ενεργού Πολιτότητας – βλέπε www.ey2013-alliance.eu )

Με βάση τα πιο πάνω προσωπικά προχωρώ θέτοντας την υποψηφιότητά μου για την Κεντρική Επιτροπή του Δημοκρατικού Κόμματος, ελπίζοντας ότι τα νέα πρόσωπα που θα εκλεγούν, θα κομίσουν και νέες ιδέες ( κάτι που δεν συνηθίζεται έως σήμερα)
. Ακόμα θα αγωνιστώ ώστε το ΔΗΚΟ να προχωρήσει σε διαδικασίες ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΕΣ, στη λήψη των αποφάσεών του, δίδοντας έτσι πραγματική ΑΞΙΑ σε όλα τα μέλη του και προσδίδοντας με αυτό τον τρόπο ως Ευρωπαϊκό Κόμμα μια διάσταση Ευρωπαϊκή, για μια Κύπρο - Ευρώπη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .

Η συλλογικότητα και οι κοινές αποφάσεις αποτελούν την βάση όλων όσων έχομε διατυπώσει πιο πάνω και η πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ το ιδεολογικό περίγραμμα που αποκλείει από μόνο του, τις ολιγαρχίες ( κομματικές ή ταξικές) και όσους δεν μπορούν να ξεπεράσουν τον ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟ τους.

Φιλικά

ΧΡΥΣΗΣ

Σημ: Ο κ. Χρύσης Μιχαηλίδης ( Βοηθός Διευθυντής Α) είναι Εκπαιδευτικός , ειδικός σε θέματα Ενεργού Πολιτότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ