2014-01-23 14:16:49
Φωτογραφία για Καλάβρυτα: Μύθος ότι το σκι είναι μια δραστηριότητα μόνο για εύπορους, λέει ο Διευθυντής του Χιονοδρομικού
Η χιονοδρομία δεν είναι για τους εύπορους, είναι μια δραστηριότητα προσιτή σε όλους. Και το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων με την τιμολογιακή του πολιτική, ειδικά φέτος, το αποδεικνύει. Αυτό επεσήμανε σήμερα το μεσημέρι, μιλώντας στην εκπομπή "Φόρα παρτίδα" των Νίκου Σύφαντου και Αφροδίτης Τσικριτζή στον Αντέννα Πάτρας 105.3 ο Διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων Θύμιος Βαζαίος.

Ο κ. Βαζαίος ανέφερε, επίσης, ότι φέτος το Χιονοδρομικό των Καλαβρύτων επιμένει στην "στροφή" στην οικογένεια, με μια σειρά δράσεων και προσφορών ώστε εν μέσω κρίσης η επίσκεψη στο χιονισμένο βουνό και η χιονοδρομία να είναι δραστηριότητες προσιτές για την ελληνική οικογένεια.

Πρόσθεσε ακόμη ότι τηρουμένων των αναλογιών η κίνηση φέτος στο Χιονοδρομικό κινείται σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα, απόδειξη ότι τα Καλάβρυτα αναδεικνύονται σ' έναν απο τους ισχυρότερους και δημοφιλέστερους προορισμούς στη νότια Ελλάδα για όσους αγαπούν το σκι.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ