2014-01-23 14:59:07
Φωτογραφία για Ισχυρός κρότος αναστάτωσε χθες το βράδυ την Καλαμάτα
Ένας εκκωφαντικός κρότος ακούστηκε 5 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα χθες το βράδυ στην Καλαμάτα. Ο κρότος, που έμοιαζε με έκρηξη, ακούστηκε από... τα Γιαννιτσάνικα εως και το Αρχοντικό Αβίας σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων.

Αμέσως κινητοποίηθηκαν Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα. Παρά όμως τους ελέγχους δεν διαπιστώθηκε κανέναν συμβάν, ενώ παράλληλα εκατοντάδες ήταν οι κάτοικοι της Καλαμάτας που καλούσαν το “100” και την Πυροσβεστική για να ενημερωθούν.

Όπως είναι φυσικό ,μια μεγάλη “παραφιλολογία” ξέσπασε στην Καλαμάτα, από κατοίκους που προσπαθούν να ερμηνεύσουν το “μπαμ” που ακούστηκε...Άλλοι κάνουν λόγο για αεροπλάνο που έσπασε το φράγμα του ήχου ...άλλοι για θόρυβο από το υπέδαφος ...ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι είδαν και λάμψη βόρεια της Καλαμάτας την ώρα του κρότου Να σημειωθεί ότι ένα ανάλογο περιστατικό “μυστήριο” είχε σημειωθεί στις 5 Ιανουαρίου. Τότε οι περισσότεροι κάτοικοι της Καλαμάτας ένιωσαν μια δόνηση που συνοδεύτηκε από θόρυβο , και πάλι δεν υπήρξε κάποιο συμβάν καταγεγραμμένο από τις αρχές ή κάποια σεισμική δόνηση.

tharrosnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ