2014-01-23 15:08:14
Φωτογραφία για Αφέθηκε ελεύθερος ο Θωμάς Μαύρος
Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Θωμάς Μαύρος Διαβάστε τι δήλωσε κατά την αναχώρησή του από την Ευελπίδων.

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Θωμά Μαύρο που αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια και τον εισαγγελέα στην Ευελπίδων.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η απολογία του, ενώ κατέθεσαν και οι νομικοί υπεράσπισης του, Χάρης Γρηγορίου και Αλέξης Αλεξίου.

Η απόφαση του Εισαγγελέα είναι να αφεθεί ελεύθερος χωρίς  περιοριστικούς όρους, ωστόσο σύμφωνα με το νόμο θα του ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και θα ακολουθήσει δίκη στην οποία με τα στοιχεία που θα παρουσιάσει το πιθανότερο είναι να αθωωθεί.

Ο Μαύρος κατά την έξοδο του από την αίθουσα τόνισε:

«Δεν είναι ωραίο για την ΑΕΚ αυτό που έγινε. Είναι όμως μόνο μια μαύρη παρένθεση. Καθένας γνωρίζει για την υπόθεση αυτή. Είναι γνωστή σε όλους και δε χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω για τον εαυτό μου. Η αλήθεια έλαμψε και φανερώθηκε. Η βοήθεια του Χάρη (Γρηγορίου) ήταν σημαντική, αφού γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι συνέβαινε».


Σε ερώτηση για τον αν  ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον βοήθησαν και τον στήριξαν, δήλωσε:

«Και ο Δημήτρης και ο Ντούσαν ενδιαφέρθηκαν, στεναχωρήθηκαν και ήταν μαζί μου με οποιονδήποτε τρόπο μπορούσαν να είναι. Τους ευχαριστώ όλους με πρώτο τον κόσμο που μου στάθηκε απ” την πρώτη στιγμή. Τον κ. Μελισσανίδη, τον κ. Μπάγεβιτς, τους παλαιμάχους και όλους τους ανθρώπους, οι οποίοι χθες όταν ήταν μια δύσκολη μέρα για μένα, το τηλέφωνό μου δε σταμάτησε να χτυπάει. Δε θα τους ξεχάσω ποτέ και εύχομαι ποτέ να μην ξανασυμβεί. Ήταν σαν να μην πήγαινε καλά ένα παιχνίδι και έπρεπε να το αλλάξουμε. Αυτό κάναμε. Το αλλάξαμε. Είμαστε δικαιωμένοι».

Πλήρωσε εγγύηση 10.000 ευρώ

Να σημειωθεί ότι ο Μαύρος πλήρωσε εγγύηση 10.000 ευρώ. Η συγκεκριμένη εγγύηση είναι η μικρότερη που υπάρχει και δεν μπορούσε να μην την πληρώσει καθώς κατηγορείται για δύο σοβαρά κακουργήματα παρά το γεγονός ότι δεν φέρει ευθύνη.

Ο νομικός της Ένωσης Χάρης Γρηγορίου μίλησε για την απόφαση του εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερος ο Θωμάς Μαύρος:

«Ο κόσμος της ΑΕΚ τοποθέτησε τότε τον Θωμά Μαύρο στη θέση του προέδρου για να μη διαλυθεί η ΑΕΚ. Ο κόσμος της ΑΕΚ τον δικαίωσε και σήμερα. Ήταν μια μικρή και άδικη ταλαιπωρία, αλλά στο τέλος είμαστε δικαιωμένοι».

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ