2014-01-23 15:53:39
Φωτογραφία για Το τελευταίο «αντίο» στον γιατρό Ανδρέα Αβραμόπουλο
Στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου τελείται αυτή την ώρα η νεκρώσιμος ακολουθία για τον 59χρονο Ανδρέα Αβραμόπουλο που έφυγε ξαφνικά από την ζωή, έχοντας υποστεί οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Βαρύς ο πόνος για την οικογένεια του γνωστού Δερματολόγου και πρώην Πρόεδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ στην Αχαία, και ένα αναπάντητο γιατί, για τον απροσδόκητο χαμό του.

Το παρών στην κηδεία του, εκτός από συγγενείς, φίλοι και γνωστοί έδωσαν πολιτικά στελέχη της Ν.Δ στον Νομό, αλλά και εκπρόσωποι της ιατρικής κοινότητας καθώς ο εκλιπών ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός.

Η είδηση του θανάτου προκάλεσε σοκ και θλίψη στην τοπική κοινωνία, με τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά να εκφράζειαυτοπροσώπως τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του στελέχους της ΝΔ.

Συγκεκριμένα επισημαίνει:

«Ένας καλός φίλος, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας Ανδρέας Αβραμόπουλος, έφυγε από κοντά μας
. Υπηρέτησε με τους αγώνες του την Παράταξή μας και τίμησε με την προσφορά του την Αχαΐα», ανέφερε αρχικά στη δήλωση του ο Πρωθυπουργός και συνέχισε: «Διακρινόταν για την ανιδιοτέλεια, το ήθος και την αξιοπρέπειά του. Υπήρξε αγωνιστής για τους συμπολίτες του και την Ελλάδα. Εκφράζω στους οικείους του τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

Υπενθυμίζουμε πως ο Ανδρέας Αβραμόπουλος, άφησε την τελευταία του πνοή στο χώρο στάθμευσης του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας», όπου μετέβη όταν ένιωσε δυσφορία. Δεν πρόλαβε όμως να περάσει το κατώφλι του Νοσηλευτικού Ιδρύματος ….!
patratora.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ