2014-02-06 23:26:11
Φωτογραφία για Και όμως το ios 7 έχει ευπάθεια στο Εύρεση iphone και μπορείτε να το απενεργοποιήσετε χωρίς κωδικό
Το ios και συγκεκριμένα το ios 7 θεωρείται το πιο ασφαλές λειτουργικό αφού ακόμη και να σας κλέψουν την συσκευή εσείς μπορείτε να την εντοπίσετε από μακριά και να την διαχειριστείτε μέχρι να την εντοπίσετε με την εφαρμογή "Εύρεση iphone".

Όλα αυτά όμως μέχρι σήμερα που βρέθηκε τρόπος να απενεργοποιηθεί η επιλογή "Εύρεση iphone" χωρίς να χρειάζεται τον σωστό κωδικό που έχει βάλει ο κάτοχος.

Γνωρίζουμε πως το ios 7.1 βρίσκετε λίγο πριν την κυκλοφορία του και ίσως η Apple να διορθώσει αυτό το πρόβλημα που βέβαια προϋποθέτει η συσκευή να μην έχει κωδικό ξεκλειδώματος γιατί τότε δεν έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις όπως φαίνεται και στο video πιο κάτω

Όπως  θα δείτε στο βίντεο, απλά πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του iCloud, αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης σας με έναν άλλο. Θα εμφανιστεί ένα σφάλμα. Εν κατακλείδι, αυτή τη φορά ο χρήστης πρέπει να διαγράψει τον λογαριασμό, κάντε κλικ στο κουμπί "Τέλος" και το "Βρες το iphone" θα απενεργοποιηθεί. Δεν είναι πλέον δυνατόν να εντοπισθούν οι συσκευές και ο λογαριασμός  iCloud μπορεί να αφαιρεθεί με όλα τα δεδομένα που περιέχει. Δεν θα σας ζητείται κωδικός.
argonaytis-iphone
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ