2014-02-11 13:04:06
Φωτογραφία για Χρυσοχοΐδης: Θα εξαιρεθούν από τις αυξήσεις στα διόδια όσοι έχουν εξοχικά στον Ωρωπό
Διευκρινίσεις για τις αυξήσεις στα διόδια έδωσε σήμερα ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, απορρίπτοντας... τα περί ανακολουθίας δηλώσεων που του καταλογίζονται σχετικά με τις τιμές.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι είναι «απόλυτα έντιμος, σωστός και πιστός» σε αυτό που είπε, σημειώνοντας ότι οι αυξήσεις των διοδίων που ανακοινώθηκαν είναι αυτές που προβλέπονται από τις αρχικές συμβάσεις παραχώρησης των αυτοκινητόδρομων το 2007.

Όσον αφορά στους κατοίκους της Αττικής ο υπουργός είπε ότι η αδικία που όντως υπήρχε, αντιμετωπίστηκε καθώς δεν θα πληρώσουν την αύξηση της τιμής των διοδίων στις Αφίδνες.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης εξήγησε ότι η τιμή διέλευσης από τα διόδια Αφιδνών για τους κατοίκους του δήμου Ωρωπού θα παραμείνει στα 2,10 ευρώ για τα ΙΧ. Ακόμη είπε ότι από τις αυξήσεις στα διόδια θα εξαιρεθούν και όσοι έχουν εξοχικά στον Ωρωπό και την ευρύτερη περιοχή της βορειανατολικής Αττικής, με την προϋπόθεση να πάρουν και αυτοί βεβαιώσεις από τους Δήμους και τη ΔΕΗ που να αποδεικνύει τη σχέση τους με την περιοχή.

Πάντως, αναφερόμενος στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Μαλακάσα την Κυριακή, ο υπουργός κατηγόρησε τους παράγοντες του Δήμου Ωρωπού ότι αντί να σπεύσουν να δώσουν τις βεβαιώσεις στους δημότες για να μην πληρώνουν τα αυξημένα διόδια, «ξεσηκώνουν τον κόσμο σε κινητοποιήσεις». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ