2014-02-12 18:34:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Αν μένετε κοντά στη Γούβα δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύουν μέχρι τον Ιούνιο!
Από το Τμήμα Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων του Δήμου Πατρέων ανακοινώνονται οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί των οδών Νόρμαν, Φιλελλήνων λόγω Ανάπλασης Κοινοχρήστων Χώρων.

Συγκεκριμένα αποφασίζεται:

Α) Η προσωρινή ολική απαγόρευση της κυκλοφορίας και στάθμευσης όλων των οχημάτων επί της οδού Φιλελλήνων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Νόρμαν και Κανακάρη - Ρούφου, με την τοποθέτηση κατάλληλης κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης.

Β) Η προσωρινή ολική απαγόρευση της κυκλοφορίας και στάθμευσης όλων των οχημάτων επί των οδών Πάρνηθος, Υμηττού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Φιλελλήνων και Νόρμαν.

Γ) Η προσωρινή κατάργηση της μονοδρόμησης της οδού Νόρμαν, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Φιλελλήνων και Κανακάρη - Ρούφου και ο καθορισμός της σε οδό διπλής κατεύθυνσης. Γι’ αυτό απαιτείται:

ι) Αποξήλωση των πινακίδων που αφορούν στην μονοδρόμηση της οδού και επανατοποθέτησή τους μετά την ολοκήρωση των εργασιών.


ιι) Χάραξη λευκής, μονής διαγράμμισης στο μέσο του οδοστρώματος της οδού Νόρμαν, η oπoία σημαίνει διαχωρισμό των λωρίδων αντίθετων κατευθύνσεων.

ιιι) Η αναγραφή της λέξης “STOP” επί του ρεύματος καθόδου της οδού Νόρμαν πριν από τη συμβολή της με την οδό Κανακάρη - Ρούφου, η οποία θα συνοδεύεται από μία συνεχή γραμμή επί τoυ πλάτoυς του ρεύματος καθόδου, η oπoία καθoρίζει τη θέση πρo της oπoίας oι oδηγoί είναι υπoχρεωμένoι να διακόψoυν την πoρεία τoυς λόγω της πινακίδας “YΠOΧPEΩTIKH ΔIAKOΠH ΠOPEIAΣ (STOP)” (P-2),

Δ) Η προσωρινή απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Νόρμαν, στο τμήμα της από την οδό Κανακάρη - Ρούφου έως το τέρμα της οδού.

Ε) Η προσωρινή απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων επί της ανατολικής πλευράς της οδού Κανακάρη - Ρούφου, στο τμήμα της από την οδό Νόρμαν έως την οδό Φιλελλήνων..

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν για το χρονικό διάστημα από τις 11.2.2014 έως τις 20.6.2014, λόγω εργασιών στα πλαίσια της εργολαβίας «Ανάπλαση Κοινοχρήστων Χώρων Περιοχών “Βλατερό”, “Δασυλλίου”, “Καβουκάκι”, “Γούβα”» του Δήμου Πατρέων.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ