2014-02-14 18:11:21
Φωτογραφία για Η Αθηνά Οικονομάκου ντύνεται στα χρώματα του πάθoυς και μας χτυπά ο Βαλεντίνος στο κεφάλι [photo]
Με αφορμή τη σημερινή ημέρα η Αθηνά Οικονομάκου έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τον έpωτα στη ζωή της από την εφηβική της ηλικία μέχρι σήμερα και αποκαλύπτει τι ζητάει από... έναν άντρα, ενώ βάζει ένα καuτό κόκκινο μπλουζάκι και μας φανερώνει το μπoύστο της.

Μιλώντας στο Peoplegreece.com, η Αθηνά περιέγραψε το πρώτο της φιλί και την πρώτη φορά που έκανε σeξ. «Ήμουν 15 χρονών, ήταν καλοκαίρι, και γνώρισα το αγόρι που μου άρεσε μέσα από κοινή παρέα. Ήταν υπέροχα αν και στην αρχή δεν ήμουν σίγουρη ότι θέλω να το κάνω. Τελικά η απόφασή μου με δικαίωσε» είπε για το πρώτο της φιλί, ενώ η πρώτη της σeξουαλική εμπειρία ήταν όπως είθισται αγχωτική.

«Ήταν ένα θέμα που δεν συζητούσαμε ούτε στο σπίτι ούτε ιδιαίτερα με τις φίλες μου οπότε η απειρία ήταν σε όλο της το βαθμό, συνεπώς και η άγνοια και ο φόβος. Τελικά όμως ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, είχα τρομερό άγχος και αμηχανία, ευτυχώς ο σύντροφός μου ήταν λίγο πιο άνετος και με έκανε να αισθανθώ όμορφα».

Η συνέχεια ήρθε από το Instagram της όπου με ένα αποκαλυπτικό μπλουζάκι στα χρώματα του πάθoυς και του έpωτα μας ήρθε ο Άγιος Βαλεντίνος κατακούτελα!
koolnews
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ