2014-02-16 21:37:27
Φωτογραφία για ΤΟ... scouting report ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΡΗΟΤΟ)
Οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβγαλαν ορισμένα συμπεράσματα για τον Ολυμπιακό από το παιχνίδι με τον Πλατανιά, ενώ στα χέρια του τεχνικού τιμ βρίσκεται το υλικό που περιμένει και το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Το scouting report της Γιουνάιτεντ για τον Ολυμπιακό αναφορικά με το ματς με τον Πλατανιά έκανε λόγο για μία αρκετά εύκολη και δίκαιη νίκη των ερυθρόλευκων. Στη Μάντσεστερ σημείωναν και το γεγονός πως οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεφύγει 20 βαθμούς στην κατάταξη της Σούπερ Λίγκας.

Που στέκονται όμως οι Άγγλοι; Στα... νεκρά διαστήματα των παικτών του Μίτσελ και σε ορισμένα προβλήματα που έβγαλαν στο αμυντικό κομμάτι. Πιστώνουν δε σε μεγάλο βαθμό την αλλαγή εικόνας της αναμέτρησης στον Αριέλ Ιμπαγάσα αλλά και την βοήθεια των Ερνάν Πέρεζ, Νέλσον Βαλντέζ και Μάικλ Ολαϊτάν.

Στην... έκθεση των Άγγλων υπάρχει και το όνομα του Βλαχοδήμου κυρίως για τον τρόπο που σκόραρε αλλά και επειδή ανήκει στον Ολυμπιακό.

Ο Μόγιες πάντως όπως και ο Μίτσελ έχει πέσει με τα μούτρα στη... μελέτη ενώ θα τσεκάρει σχολαστικά και το υλικό από το Ολυμπιακός-Πλατανιάς και αυτό από το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που επίσης θα δείξει το κανάλι της Γιουνάιτεντ, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ