2014-02-16 21:55:15
Φωτογραφία για «Κόλλησε» στο μηδέν κόντρα στη Βέροια ο Άρης
Στον… κάλαθο των αχρήστων πέταξε ο Άρης την ευκαιρία να... προσπεράσει στη βαθμολογία τη Βέροια και να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου έμεινε στο στείρο 0-0 με τη «βασίλισσα» του Βορρά στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League κι έτσι είδε το έργο της για την σωτηρία να γίνεται πιο δύσκολο.

OI KΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σ΄ένα ματς «ζωής ή θανάτου» για τις δύο ομάδες το άγχος επηρέασε περισσότερο τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο.

Στο διάστημα αυτό οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν την παραμικρή φάση καθώς η Βέροια είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους και παράλληλα προσπάθησε να εκμεταλλευθεί την ποιότητα των Μπεν και Μπαργκάν για να πετύχει κάτι αξιόλογο.

Πράγματι, οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες ήταν δραστήριοι και «ανησύχησαν» την άμυνα του Άρη, χωρίς ωστόσο και οι φιλοξενούμενοι να δημιουργήσουν τη μεγάλη ευκαιρία. Πάντως η ανασταλτική λειτουργία της Βέροιας είχε αποσυντονίσει ολοκληρωτικά τους κίτρινους που αδυνατούσαν να κρατήσουν τη μπάλα και να αναπτυχθούν από το κέντρο και μπροστά.


Έτσι χρειάστηκε να συμπληρωθούν 50 λεπτά αγώνα για να «νιώσει» τον Άρη η άμυνα της Βέροιας, όταν κεφαλιά του Αγκάνθο έφυγε άουτ από το αριστερό δοκάρι του Καντιμοίρη. Στο 64΄ η ομάδα του Παπαδόπουλου απείλησε εκ νέου, όταν ο Τσουμάνης σέντραρε από αριστερά και ο Τάτος με έξοχο σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Η Βέροια «απάντησε» άμεσα στις ευκαιρίες: στο 67΄ ο Καλτσάς επιχείρησε να σκοράρει από το ύψος του πέναλτι, όμως το σουτ ήταν "χλιαρό" και εξουδετέρωσε εύκολα ο Διούδης.

Στο 73΄ απείλησε ο Καντιμοίρης απέκρουσε πολύ δύσκολα το διαγώνιο σουτ του προωθημένου Μπουγαϊδη.  Αυτό το δεκάλεπτο (64΄-73΄) ήταν και το μοναδικό που παίχτηκε ποδόσφαιρο, καθώς οι δύο ομάδες δεν ρίσκαραν από εκεί και πέρα, με αποτέλεσμα να μείνει το 0-0 να είναι το τελικό σκορ.

Κίτρινες: Αγκάνθο, Τσιάρας - Οστοϊτς

Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Γιαννίτσης, Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης, Μπακασέτας, Καμινιώτης (70΄ Οικονομόπουλος), Βανγκέλι, Μανιάς, Μπουγαΐδης, Τσιάρας (84΄ Κουσίδης)

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης (84΄ Σιόντης), Σισοκό, Βέρτζος, Βεργώνης, Όστοϊτς, Παυλίδης (78΄ Τραπ), Καλτσάς (72΄ Γκονσάλβες), Μπεν, Μπαρκάν, Αμαραντίδης
zougla
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ψήφισε λευκό!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ψήφισε λευκό!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ