2014-02-16 22:28:35
Φωτογραφία για ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ : ΜΠΗΚΑΜΕ «ΣΒΗΣΤΟΙ» ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...
Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Τζαμάριο Μουν, ο οποίος ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στους πρωταθλητές Ευρώπης στο τέλος.

«Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, σε ιδιαίτερη ατμόσφαιρα με την έννοια ότι το γήπεδο ήταν άδειο. Πάντοτε είναι καλό τα παιχνίδια να γίνονται με κόσμο στις εξέδρες. Το παιχνίδι είχε πολλές αυξομειώσεις και στην απόδοση και στο σκορ. Εμείς όταν πήραμε τη διαφορά δεν κουραστήκαμε παραπάνω για να κάνουμε αυτό που έπρεπε. Σε εκείνο το σημείο ο ΠΑΟΚ πέτυχε μεγάλα σουτ με Χαραλαμπίδη και Κούπερ, εμείς αντιδράσαμε σωστά στο τέλος, κάναμε τα πράγματα που έπρεπε και πήραμε τη νίκη. Βέβαια όταν πηγαίνει στο τέλος ένα παιχνίδι, χρειάζεται και τύχη».

Σε ερώτηση για την απόδοση του Τζμάριο Μουν, ο Γιώργος Μπαρτζώκας απάντησε πως «χρησιμοποιούμε σε αυτά τα παιχνίδια τον Μουν και τον Κόλινς στο ροτέισον. Ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρός, κάτι που συμβαίνει πάντα με τις ομάδες του κ. Μαρκόπουλου».


Για την απουσία του Μπόγρη και το πώς άλλαξαν τα πλάνα του Ολυμπιακού, ο Έλληνας τεχνικός των Back2Back πρωταθλητών Ευρώπης είπε πως «περισσότερο άλλαξε το μυαλό των παικτών μας η απουσία του Μπόγρη. Μπήκαμε “σβηστοί” στο παιχνίδι. Αν δεν τρέξεις και δεν παλέψεις δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν».

Ερωτηθείς για το γεγονός πως δεν έπαιξε στα τελευταία λεπτά ο Βασίλης Σπανούλης, ο Μπαρτζώκας είπε πως «η απουσία του Σπανούλη στο τελευταίο δεκάλεπτο είχε να κάνει με το μοίρασμα του χρόνου».

Όσο για το ποια ήταν η εντολή για την τελευταία φάση, ο προπονητής των ερυθρόλευκων απάντησε: «στην τελευταία φάση είχαμε δώσει εντολή να κάνουμε παγίδα στον Κούπερ και τον Χαραλαμπίδη και να πάει η μπάλα αλλού και εκεί να κάναμε φάουλ. Στην τελευταία φάση δεν μπορώ να είμαι απόλυτος, εμείς δώσαμε εντολή να γίνει παγίδα και είχαμε σύμμαχο την πλάγια γραμμή αφού ο Κούπερ πήγε στο πλάι».

Τέλος, για τον Τζαμάριο Μουν απάντησε πως «είναι σημαντικός παίκτης για εμάς, είναι εκτός ροτέισον στην Ευρωλίγκα, αν συνυπολογίσουμε το γεγονός πως έρχεται πρώτη φορά στην Ευρώπη, έχει κίνητρο και ποιότητα, είμαι πολύ ευχαριστημένος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ