2014-02-26 20:37:39
Φωτογραφία για Προς ανανέωση Σεβίλλη και Ράκιτιτς
Ο Ιβάν Ράκιτιτς αγνοεί την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί αναφορικά με το μέλλον του στην Ανδαλουσία μετά το πέρας της φετινής αγωνιστικής περιόδου και δηλώνει χαρούμενος στη Σεβίλλη.

Ο Κροάτης διεθνής ξεχωρίζει στη φετινή μέτρια Σεβίλλη και συμβάλλει τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας να βγει στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι εμφανίσεις του 25χρονου αρχηγού των σεβιγίστας έχουν προσελκύσει αρκετούς συλλόγους εκτός (Λίβερπουλ, Τσέλσι) και εντός Ισπανίας, με τελευταίο όνομα στη λίστα να φέρεται ότι είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Ο ταλαντούχος μέσος, ωστόσο, φαίνεται ότι απορρίπτει τις όποιες φήμες αφορούν το μέλλον του και δηλώνει προσηλωμένος στην ομάδα του.

"Είναι περιττό να σχολιάσω τις φήμες για την Ατλέτικο, μιας και έχω συμβόλαιο με τη Σεβίλλη και είμαι χαρούμενος εδώ. Αυτή από τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη Σεβίλλη και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Η συζήτηση γύρω από το όνομά μου είναι ωραία, αλλά δεν με ενδιαφέρει.", δήλωσε ο Ράκιτιτς σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό.


Όσον αφορά στη διοίκηση της ομάδας είναι σαφές ότι δεν έχει πρόθεση να διαπραγματευτεί την παραχώρηση του παίκτη, υποστηρίζοντας ότι το θέμα της επέκτασης του υπάρχοντος συμβολαίου (λήγει το 2015)  έχει δρομολογηθεί και ότι η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή είναι πολύ κοντά στο να επιτευχθεί.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Χοσέ Κάστρο, είπε χαρακτηριστικά:"Είναι μια πολύ σημαντική διαπραγμάτευση. Έχουμε ήδη συναντηθεί δύο φορές και πιστεύω ότι έχουμε έλθει σε μια φιλική συνεννόηση. Η συμφωνία είναι ξεκάθαρη. Υπάρχουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες προς διευθέτηση, αλλά δεν θα εμποδίσουν τον Ιβάν να υπογράψει την επέκταση στο συμβόλαιό του."

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ