2014-03-18 23:58:21
Φωτογραφία για Amanda Seyfried: Σε μια από τις πιο σέξι φωτογραφήσεις της
Η 28χρονη από την Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών πρωταγωνιστεί στο κωμικό γουέστερν «A Million Ways to Die in West» του σκηνοθέτη του «Ted» Seth MacFarlane. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από έναν αγρότη, ο οποίος δειλιάζει σε μια μονομαχία με όπλα, με αποτέλεσμα η γυναίκα του να τον παρατήσει για κάποιον άλλο

Φορώντας σέξι εσώρουχα και καοϋμπόικες μπότες ποζάρει η όμορφη ηθοποιός Amanda Seyfried στο περιοδικό «W» του Απριλίου, σε μια από τις πιο σέξι φωτογραφήσεις που έχει κάνει ποτέ.

Η 28χρονη από την Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών πρωταγωνιστεί στο κωμικό γουέστερν «A Million Ways to Die in West» του σκηνοθέτη του «Ted» Seth MacFarlane. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από έναν αγρότη, ο οποίος δειλιάζει σε μια μονομαχία με όπλα, με αποτέλεσμα η γυναίκα του να τον παρατήσει για κάποιον άλλο.

Τότε εκείνος γνωρίζει τη σύζυγο ενός παρανόμου, η οποία αναλαμβάνει να του μάθει την τέχνη της μονομαχίας. Εκείνος αρχίζει και την ερωτεύεται. Μέχρι όμως τη στιγμή που εμφανίζεται ο σύζυγός της και ξεκινούν τα προβλήματα! Τα γυρίσματα για το «A Million Ways to Die in the West» έχουν ήδη ολοκληρωθεί, και η πρεμιέρα του έχει προγραμματιστεί για τις 30 Μαΐου 2014.

Η Seyfried είναι ζευγάρι από τον Οκτώβριο του 2013 με τον 35χρονο Αμερικανό ηθοποιό Justin Long, ο οποίος στο παρελθόν διατηρούσε μακροχρόνιο δεσμό με την Drew Barrymore.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
EXTRA ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ «ΣΤΗΜΕΝΑ»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
EXTRA ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ «ΣΤΗΜΕΝΑ»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ