2014-03-19 00:54:05
Φωτογραφία για Νεκρός σε στρατιωτική ουκρανική βάση στη Συμφερόπολη
Θερμό επεισόδιο το οποίο μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και να ανάψει το φυτίλι στην ήδη μπαρουτιασμένη Ουκρανία σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε στρατιωτική ουκρανική βάση στη Συμφερόπολη, σύμφωνα με εκπροσώπους των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας που επικαλέστηκαν το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς και το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ, με αποτέλεσμα ένας Ουκρανός στρατιώτης να σκοτωθεί και ένας λοχαγός να τραυματιστεί. Ακόμη δεν είναι σαφές από ποιον διαπράχθηκε η επίθεση, με αναφορές να μιλούν για ρώσους στρατιώτες.

«Ένας Ουκρανός στρατιώτης τραυματίστηκε στο λαιμό και στην κλείδα. Τώρα έχουμε οχυρωθεί στο δεύτερο όροφο. Τα κεντρικά έχουν καταληφθεί και ο διοικητής έχει απαχθεί. Θέλουν να παραδώσουμε τα όπλα μας αλλά δε σκοπεύουμε να παραδοθούμε» ανέφερε ένας εκπρόσωπος των ουκρανικών ένοπλων δυνάμεων.

Στη Συμφερόπολη ένας φωτοειδησεογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου είδε πολλούς ένοπλους άνδρες να διεισδύουν σε μια ουκρανική βάση που είχαν περικυκλώσει οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τον Σεργκέι Γκαϊντούκ, οι ρωσικές δυνάμεις έχουν πολιορκήσει 38 ουκρανικές στρατιωτικές βάσεις στην Κριμαία.
sofokleousin.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ