2014-03-21 00:38:05
Φωτογραφία για Ζοτς:Ο Παναθηναϊκός μπορεί να προκριθεί, για εμάς είναι δύσκολο
Συγχαρητήρια τόσο στους παίκτες του Παναθηναϊκού όσο και στον Φραγκίσκο Αλβέρτη για την σπουδαία νίκη επί της Φενέρμπαχτσε, έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αμέσως μετά το τέλος του ματς.

«Συγχαρητήρια σε όλους γι' αυτή τη μαγική βραδιά που μόνο οι Παναθηναϊκοί δημιουργούμε. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που έδειξε σεβασμό στις αξίες, τιμώντας τον Ζέλικο αλλά και δίνοντας ώθηση στην ομάδα. Μπράβο στους παίκτες για τη νίκη και την εμφάνιση και μπράβο στον Φραγκίσκο και τους συνεργάτες του για την εξαιρετική δουλειά απέναντι στον δάσκαλο» ήταν το σχόλιο του ιδιοκτήτη και προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους του Εξάστερου, ο «Ζοτς» έζησε μεγάλες στιγμές και στις δηλώσεις του ήταν εμφανές ότι ήταν φορτισμένος συναισθηματικά. «Έζησα εδώ τα 13 καλύτερα χρόνια της ζωής μου», είπε αρχικά ο Ομπράντοβιτς. Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έδειξαν την αγάπη τους για εμένα και ξέρουν πόσο τους αγαπώ κι εγώ
. Ήταν πολύ δύσκολο που είδα ξανά από κοντά τον Παύλο, τον Θανάση και τον Δημήτρη ως αντιπάλους. Όμως είναι όλοι για πάντα στην καρδιά μου. Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα και ανάμεικτα. Ήταν όμορφο να επιστρέφω εδώ, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να βλέπω την εικόνα που έδειξε η ομάδα μου απόψε». Στη συνέχεια, ο Ομπράντοβιτς έπλεξε το εγκώμιο του κόσμου του Παναθηναϊκού: «Θα έχω για πάντα στην καρδιά μου τον Παναθηναϊκό. Αυτό που κάνει μεγάλη αυτή την ομάδα, είναι ο κόσμος της». Για τη συνέχεια του Top 16, σχολίασε: «Ο Παναθηναϊκός έχει τη δυνατότητα να περάσει στους «8». Για εμάς όμως θα είναι πολύ δύσκολο. Είναι δύσκολο να αλλάξεις μια ομάδα. Δεν έχει σημασία αν θα πάμε στους «8» ή όχι, αλλά να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζει και σκέφτεται η ομάδα. Ήταν ένα… καταστροφικό ματς για εμάς, έτσι όπως παίξαμε απόψε».
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ