2012-04-20 17:45:41
Φωτογραφία για «Μπορούμε την πρωτιά»
Στο περιθώριο φιλανθρωπικής εκδήλωσης της ΠΑΟΚ ΕΥ- CLUBπαρευρέθηκαν οι Αραούχο Έτο και Κώστας Σταφυλίδης. Ο πρώτος δεν δίστασε νατονίσει πως ο στόχος του συλλόγου είναι να κατακτήσει την πρώτη θέση στα πλέιόφ. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Είμαστε πιο ήρεμοι πλέον. Αποφασισμένοι να βγούμεπρώτοι στα πλέι οφ. Θέλουμε να μπούμε μέσα στο γήπεδο, να αποδείξουμε ότιείμαστε καλύτερη ομάδα και να "σκοτώσουμε" τον αντίπαλο".

Όσο για τουςΠαναθηναϊκό και ΑΕΚ που θα είναι οι βασικοί αντίπαλοι, σημείωσε: "Γιαμας δεν έχει σημασία αν έχουμε απέναντί μας τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ. Εμείςπρέπει να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι καινα βγούμε πρώτοι. Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία".

Αναφερόμενος στηνεκδήλωσε τόνισε: "Είναι καλό αυτό που γίνεται τώρα, αυτές οισυνεργασίες που βοηθούν παιδιά και κόσμο που έχει ανάγκη. Εμείς οιποδοσφαιριστές πρέπει να συμμετέχουμε σ' αυτές τις εκδηλώσεις που έχουν ωςαντικείμενο την υγεία. Είναι καλό για τον ΠΑΟΚ να ακούγεται το όνομά του σετέτοιες εκδηλώσεις" .
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ