2014-04-01 09:18:10
Φωτογραφία για ΕΠΙΘΕΣΗ «ΣΑΚΑΦΛΙΑΔΩΝ» ΣΕ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ!
Στον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά και στην διοίκηση των Τρικάλων επιτίθεται ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της θεσσαλικής ομάδας «Σακαφλιάδες» υποστηρίζοντας ότι δεν ακούστηκε ρατσιστικό σύνθημα και ότι δεν υπήρχε τραυματισμός του φυσιοθεραπευτή του Ολυμπιακού!

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης, Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά την αναμέτρηση των ερυθρόλευκων στα Τρίκαλα δήλωσε ότι ακούστηκαν ρατσιστικά συνθήματα για τους παίκτες του και ότι τραυματίστηκε ο φυσιοθεραπευτής του Ολυμπιακού. Η διοίκηση των Τρικάλων από τη μεριά της ζήτησε συγνώμη, αλλά ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της θεσσαλικής ομάδας «Σακαφλιάδες» αρνείται τους ισχυρισμούς του Μπαρτζώκα.

Ο σύνδεσμος μπορεί να καταθέτει τις απόψεις του και να υποστηρίζει την αλήθεια όπως εκείνος την αντιλαμβάνεται, αλλά τα δύο πρώτα υστερόγραφα… αδικούν το περιεχόμενο της υπόλοιπης ανακοίνωσης και αποδυναμώνουν τα επιχειρήματα της.


Η ανακοίνωση των «Σακαφλιάδων»:

«Με ΕΚΠΛΗΞΗ ακούσαμε τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού στη συνέντευξη τύπου με τη λήξη του σημερινoύ αγώνα και δε θα μπορούσαμε παρά να απαντήσουμε στα όσα ΨΕΥΔΗ ακούστηκαν.Οι οργανωμένοι του Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ αναγνωρίζουμε τη προσφορά και την αξία κάθε ανθρώπου που αγαπάει τη δουλειά του αλλά και που προσφέρει διακρίσεις και τίτλους στον Ελληνικό αθλητισμό.

Όμως, όσον αφορά τα ρατσιστικά συνθήματα που λέτε ότι ακούστηκαν κύριε Μπαρτζώκα μάλλον αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας σας διότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ακούστηκε κάτι ρατσιστικό από ΚΑΝΕΝΑΝ Τρικαλινό φίλαθλο σήμερα καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα και μάρτυρας μας όλη η φίλαθλη Ελλάδα που παρακολούθησε το παιχνίδι από τη τηλεόραση.

Αναφέρεστε σε έναν ΔΗΘΕΝ τραυματισμό του φυσιοθεραπευτή σας αλλά πείτε και σε μας ΠΟΤΕ ,ΠΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΜΑΥΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ την Κυριακή (30/3) κύριε Μπαρτζώκα;

Οι δηλώσεις σας δείχνουν ότι μάλλον δεν έχετε αγωνιστεί ως αντίπαλος σε άλλο Ελληνικό γήπεδο, πόσο μάλλον σε αυτά των λεγόμενων ”μεγάλων” ομάδων.

Με ΝΤΡΟΠΗ διαβάσαμε στα Τρικαλινά site πως μετά τον αγώνα Τρικαλινά ”πρόβατα” όπως εμείς τα αποκαλούμε θέλησαν να φωτογραφηθούν με εσάς και τους παίχτες σας, άρα οι δηλώσεις που κάνατε λίγη ώρα νωρίτερα κάπου πέφτουν έξω Υ.Γ. 1 Εδώ δεν είναι Ευρώπη, εδώ δεν είναι Ισπανία, εδώ δεν είναι Μάλαγα . Εδώ είναι Ελλάδα, εδώ είναι Τρίκαλα, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΣΤΕΝΑ.

Υ.Γ. 2 Κύριε Μπαρτζώκα ευχαριστούμε θερμά για τη διαφήμιση που μας κάνατε.

Υ.Γ. 3 Κύριοι της διοίκησης μήπως ήσασταν και εσείς σε άλλο γήπεδο ;;;».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ