2014-04-02 09:20:12
Φωτογραφία για ΣΤΡΕΖΟΣ : ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Ήταν ένα από τα πρόσωπα του καλοκαιρού, διότι παρόλο που πρόκειται για επίπεδο ακαδημίας η μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό δημιούργησε αρκετό... ντόρο! Ο λόγος για τον Γιώργο Στρέζο ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας στο επίπεδο της δικής του ηλικίας και οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν και τον πήραν από τα... σπλάχνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε κάνει ποτέ επαγγελματικό συμβόλαιο στον μικρό και ο Ολυμπιακός από τη στιγμή που τον πίστευε πολύ, ήθελε έναν τερματοφύλακα του επίπεδου του περισσότερο για τις υποχρεώσεις της Ευρώπης στο Youth League της UEFA, ο Στρέζος ήταν από τις ιδανικότερες λύσεις. Έτσι οι ερυθρόλευκοι έκαναν τις απαραίτητες κινήσεις και απέκτησαν τον νεαρό τερματοφύλακα και με τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη δικαιώνει όσους τον έχουν εμπιστευτεί!

Εχει κάνει αρκετά καλά ματς τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις που έχει λάβει μέρος η ομάδα, αλλά σίγουρα αυτή του περασμένου Σαββάτου με τον Αρη είναι, αν όχι η κορυφαία, σίγουρα στις..
. top 5! Οι Θεσσαλονικείς που διαθέτουν δυνατή ομάδα στους Νέους, μετά το 1-0 του Θρύλου δημιούργησαν αρκετές επιθέσεις και ο Στρέζος πραγματοποίησε δύο σωτήριες επεμβάσεις και ήρθε και το πέναλτι που είπε... «όχι»!

Ο Γιώργος Στρέζος μίλησε στον «Γαύρο» για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αρη, σχολιάζοντας: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ξεκινήσαμε δυνατά και καταφέραμε να προηγηθούμε με το πέναλτι που κερδίσαμε και έτσι μας ανέβηκε η ψυχολογία. Παρ’ όλα αυτά στη συνέχεια πέσαμε λίγο γιατί μείναμε στο υπέρ μας σκορ 1-0 του πρώτου ημιχρόνου. Τελικά, όμως, ισορροπήσαμε και καταφέραμε να σημειώσουμε ένα δεύτερο γκολ και τελειώσαμε ουσιαστικά τον αγώνα».

Όσον αφορά τη δική του απόδοση, φάνηκε προσγειωμένος παρά τα πολύ καλά λόγια που άκουσε από τους συμπαίκτες του και τον πάγκο: «Είναι κάποιες φορές που χρειαζόμαστε και εμείς οι τερματοφύλακες στα παιχνίδια, ήμουν σε καλή ημέρα και έκανα αυτό που έπρεπε για την ομάδα, αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα που πήραμε».

Για το πέναλτι που απέκρουσε: «Πιστεύω ότι ο καθένας έχει τη δική του τεχνική στα πέναλτι, εγώ προσπάθησα να καταλάβω ότι θα βαρέσει από εκείνη την πλευρά, διάλεξα και δικαιώθηκα».

Η υπόθεση τίτλος είναι αρκετά δύσκολη για τον Ολυμπιακό, καθώς έχει μείνει πίσω βαθμολογικά αλλά ακόμη υπάρχουν ελπίδες, με τον 19χρονο γκολκίπερ να δηλώνει: «Είναι δύσκολη η συνέχεια, δεν βρίσκεται στο χέρι μας η κατάκτηση του πρωταθλήματος δυστυχώς, αλλά εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και μετά να δούμε τι πετύχαμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ