2014-04-05 16:04:09
Φωτογραφία για Ηλεία: Τα «μάζεψε» ο Άδωνις για το Νοσοκομείο Κρεστένων
Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης για τη βιωσιμότητα του Νοσοκομείου Κρεστένων με τη μορφή του Κέντρου Αποκατάστασης Χρόνιων Παθήσεων, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με αντιπροσωπεία του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων, με επικεφαλής τον δήμαρχο Σάκη Μπαλιούκο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Τροπολογία που αφορούσε τη μετατροπή του Νοσοκομείου Κρεστένων σε Κέντρο Υγείας και η οποία αποσύρθηκε την τελευταία στιγμή, ύστερα από αντιδράσεις μερίδας βουλευτών κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας του Πολυνομοσχεδίου το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Την αντιπροσωπεία του δήμου αποτέλεσαν ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας - Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπρόσωπος της μείζονος μειοψηφίας Γεώργιος Τουρής, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Καραντώνης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρεστένων Κώστας Δρακόπουλος, οι οποίοι παρέδωσαν στον υπουργό Υγείας το Υπόμνημα με τις προτάσεις – απαιτήσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και των φορέων της περιοχής.


Ο κ. Γεωργιάδης τους διαβεβαίωσε ότι αποδέχεται τις προτάσεις της για την εξέλιξη του ιστορικού νοσηλευτικού ιδρύματος. Δεσμεύτηκε επίσης ότι θα ακολουθήσει και δεύτερη συνάντηση στην οποία θα συμμετέχουν οι Βουλευτές του Νομού αλλά και αντιπροσωπεία του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ανακοίνωσης των τελικών αποφάσεων από τον ίδιο, σε επίσκεψή του, σύντομα στην Κρέστενα.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ