2014-04-08 22:10:07
Φωτογραφία για Δημάρχος Στυλίδας: Παλέψαμε ανεξάρτητα...
Κατά γενική ομολογία το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Γκλέτσου "Ενωτική Δημοτική Κίνηση", είναι υπερκομματικό και πολυσυλλεκτικό.

Κάποιοι προφανώς έχουν χάσει τη "μπάλα" και διαδίδουν διάφορα, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να βλάψουν την εικόνα του Δημάρχου, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα "καθαρίσει" άνετα την εκλογική αναμέτρηση από την πρώτη Κυριακή.

Ο ίδιος ωστόσο για μια ακόμη φορά με γραπτή δήλωσή του ξεκαθαρίζει ότι "σημαία" του είναι μόνο η Ανατολική Φθιώτιδα και ότι στις εκλογές αυτές θα κερδίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση:

Δήλωση Δημάρχου Στυλίδας:

« Επειδή κάποιοι όψιμοι δεξιοί , αριστεροί, κεντρώοι διατυπώνουν την απορία ποιο κόμμα στις 18 Μαΐου θα καρπωθεί τη νίκη, σε περίπτωση που νικήσει η "Ενωτική Δημοτική Κίνηση" έχω να τους πω ότι θα κερδίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση και μόνο αυτή!

Η "Ενωτική Δημοτική Κίνηση" είναι μια παράταξη που σέβεται και συνεργάζεται θεσμικά με όλα τα κόμματα για το καλό πάντα της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Στην "Ενωτική Δημοτική Κίνηση" συμμετέχουν δημοτικοί σύμβουλοι που κατέχουν κομματική ταυτότητα της ΝΔ , ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ… και δημοτικοί σύμβουλοι που δεν κατέχουν καμία κομματική ταυτότητα.

Παλέψαμε ανεξάρτητα, θα συνεχίσουμε έτσι με γνώμονα την πρόοδο της Ανατολικής Φθιώτιδας. »
Lamiareport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ένα καράβι στη… σέντρα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ένα καράβι στη… σέντρα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ