2014-04-29 09:24:38
Φωτογραφία για Με ποιο αυτοκίνητο έκανε βόλτα ο Γουέμπερ τη Σαράποβα; (vid)
O Αυστραλός πιλότος χάρισε στιγμές αδρεναλίνης στην πανύψηλη Ρωσίδα τενίστρια.

Η Στουτγάρδη φαίνεται πως ταιριάζει στη Μαρία Σαράποβα. Όχι μόνο διότι νίκησε για τρίτη συνεχή χρονιά το τουρνουά τένις που διεξάγεται στη συγκεκριμένη πόλη, αλλά επειδή εκεί βρίσκεται η έδρα της Porsche. Η 27χρονη Ρωσίδα είναι πρέσβειρα της γερμανικής εταιρείας, διαφημίζοντας τα μοντέλα της.

Στο περιθώριο του Porsche Tennis Grand Prix, η ύψους 1,88 m. ξανθιά καλλονή είχε την ευκαιρία να κάνει μια γρήγορη βόλτα στο δεξί κάθισμα της 918 Spyder. Δίπλα της καθόταν ο Μαρκ Γουέμπερ, πρώην πιλότος της Formula 1 και νυν οδηγός της Porsche στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής της FIA. Ο 37χρονος Αυστραλός βρέθηκε στη Στουργάρδη καλεσμένος του Προέδρου της Porsche, Ματίας Μίλερ.

Ο Σαράποβα (9η στην παγκόσμια κατάταξη του γυναικείου τένις) δήλωσε εντυπωσιασμένη από το υβριδικό supercar των 887 PS αν και – όπως είπε – η τιμή του (από 768.000 ευρώ στη Γερμανία) δεν είναι για την τσέπη της. Κούκλα η Μαρία, αλλά μάλλον μας κοροϊδεύει, αφού μόνο πέρσι κέρδισε από τουρνουά και τους χορηγούς της κοντά στα 29 εκατ. δολάρια!
πηγη
pestanea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Χρυσάφι» για ένα domain name!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Χρυσάφι» για ένα domain name!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ