2012-04-22 07:56:03
Φωτογραφία για Έπιασε τη 18χρονη κόρη της σε ροζ γκαρσονιέρα
Η νεαρή Πατρινιά, δεν δίσταζε να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε άντρες μεγαλύτερης ηλικίας έναντι αδράς αμοιβής! Το μητρικό “ένστικτο” όμως οδήγησε τη μάνα της στη «ροζ» γκαρσονιέρα, όπου σοκαρισμένη βρήκε την κόρη της σε ερωτικές περιπτύξεις με ένα πενηντάχρονο άνδρα! Σύμφωνα με το dete.gr, το βράδυ της Μ. Δευτέρας η νεαρή «πρωταγωνίστρια» της υπόθεσης έφυγε από το σπίτι λέγοντας ότι θα βγει με τις φίλες της.

Η μητέρα της αποφάσισε να την παρακολουθήσει, καθώς απ ό,τι φαίνεται την είχαν ζώσει τα φίδια με τις συχνές εξόδους της μικρής Λολίτας. Και βγήκε αληθινή…

Η δεκαοκτάχρονη κατευθύνθηκε με το δικό της αυτοκίνητο προς την περιοχή του ΤΕΙ της Πάτρας και στάθμευσε στον προαύλιο χώρο πολυκατοικίας. Η μάνα είδε από το ασανσέρ σε ποιον όροφο σταμάτησε η κόρη της και μετά από αρκετά λεπτά μπήκε με άλλον ένοικο στην πολυκατοικία. Έφθασε στον τρίτο όροφο κι άρχισε να χτυπά τα κουδούνια. Οι ένοικοι άνοιξαν τις πόρτες και η μόνη που έμενε κλειστή ήταν αυτή της «ροζ» γκαρσονιέρας. Η μητέρα χτυπούσε με δύναμη την πόρτα και φώναζε στην κόρη της να ανοίξει, με τους γείτονες να στέκονται στον διάδρομο και να παρακολουθούν άφωνοι.

Τελικά η πόρτα άνοιξε και ο πενηντάχρονος εραστής… όπου φύγει φύγει!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
O ΧΛΙΔΑΤΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
O ΧΛΙΔΑΤΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ