2014-04-30 23:15:03
Φωτογραφία για Η Τάμτα κριτής στο X-Factor! | όσα είπε στον Θέμο Αναστασιάδη!
Καλεσμένη της εκπομπής "Όλα τρέλα" και του Θέμου Αναστασιάδη ήταν χθες βράδυ η Τάμτα, η οποία μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε στη Γεωργία, τη σχέση της με την 18χρονη κόρη της αλλά και τη συμμετοχή της στο "X-Factor" της Γεωργίας ως μία εκ των τεσσάρων κριτών!

"Επειδή έτυχε να περάσω κι εγώ από την αντίστοιχη θέση του παίκτη σε talent show, μου είναι πιο εύκολο γιατί ξέρω πως να αντιμετωπίσω και να μην πληγώσω ένα παιδί που περιμένει να κάνει τα βήματά του στο τραγούδι." δήλωσε για τον νέο της ρόλο ως κριτή η γνωστή pop τραγουδίστρια και πρόσθεσε: "Είναι πολύ σπουδαίο, που ξεκινάει πλέον κάτι τέτοιο στη Γεωργία και το κοινό ενθουσιάζεται κάθε φορά. Όταν έφυγα από τη χώρα μου, δεν είχαμε ούτε νερό ούτε ρεύμα. Τώρα, ευτυχώς, τα πράγματα είναι διαφορετικά. "

Τέλος, η Τάμτα δε δίστασε να αναφερθεί και στις δύσκολες στιγμές που της φέρνουν στο νου οι αναμνήσεις από την πατρίδα της: "Είμαστε γενιά κατεστραμμένη και λόγω του

εμφυλίου έχουμε ζήσει πολλά. Όταν ήμουν στη Γεωργία, πήγαινα συνέχεια σε κηδείες. Ευτυχώς, ήρθα στην Ελλάδα και πλέον σταμάτησα."
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ