2012-04-22 13:08:04
Φωτογραφία για Αυτοί που μας οδήγησαν στο χάος, ψάχνουν τον τρόπο να βάλουν δίλημμα διακυβέρνησης χωρίς να θεωρηθεί εκβιασμός! [video]
Καρατζαφέρης: Ο λαός πρέπει να ψηφίσει με λογική και ψυχραιμία

Γ. Καρατζαφερης: Ψήφος λογικής, όχι θυμού Καρατζαφέρης: «Ο λαός πρέπει να ψηφίσει με γνώμονα τη λογική και τις ανάγκες της χώρας»

Βενιζέλος: το δίλημμα “συγκυβέρνηση ή χάος”

Ψάχνουν τον τρόπο να βάλουν δίλημμα διακυβέρνησης χωρίς να θεωρηθεί εκβιασμός!

Σαμαράς: Λύστε μου τα χέρια για να τα αλλάξω όλα

Σαμαράς: «Λύστε μου τα χέρια για να κυβερνήσω»

Αυτοί που μας οδήγησαν στο χάος , Ψάχνουν τον τρόπο να βάλουν δίλημμα διακυβέρνησης χωρίς να θεωρηθεί εκβιασμός!

Αυτοί που έχουν κατοχυρώσει με τις υπογραφές τους τις ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ υποβαθμίσεις : στα εργασιακά , ανεργία , άστεγοι , στην υγεία , στην παιδεία , στην βαριά φορολόγηση (ακόμα και φόρος ιδιοκατοίκησης – λες και δεν έχουμε πληρώσει φόρους κληρονομιάς, μεταβίβασης, έκτακτα χαράτσια, ΕΤΑΚ και ένα σωρό άλλους φόρους που βαραίνουν τα ακίνητα), στην εθνική Άμυνα, στην αύξηση του κόστους ζωής, εάν δεν πληρώσεις φόρους θα σου κατασχέσουν το σπίτι και θα σε πετάνε στο δρόμο για 2000 ευρώ, κλπ , κλπ . Αφού μας είπαν ότι μαζί τα φάγαμε, τώρα μας λένε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Το δίλημμα: θέλετε να φουντάρετε στον γκρεμό; ή μήπως προτιμάτε να φουντάρετε στο ορμητικό ρέμα;


Διαλέκτε τι σας αρέσει, ο γκρεμός ή το ορμητικό ρέμα!!

Λένε ότι βρήκανε χάος και αναγκάστηκαν να ενεργήσουν υπό το καθεστώς απειλής για χρεοκοπία.

Και ερωτώ: Ποιοι δημιούργησαν το χάος; Ποιοι κυβερνούσαν τόσα χρόνια; Αυτοί που κυβερνούσαν ήθελαν να είναι αρεστοί ή χρήσιμοι ;

Μήπως ήθελαν να είναι αρεστοί για να τους ψηφίζει ο λαός , αδιαφορώντας για τον εάν είναι χρήσιμοι;

Σας θυμίζω ότι τον Φεβρουάριο του 2005 Η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, στην προσφώνηση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια , αναγγέλλει με σαφέστατο τρόπο τη συρρίκνωση των εθνικών μας συνόρων! Επί της ουσίας, αναγγέλλει την Νέα Τάξη Πραγμάτων στην ΕΛΛΑΔΑ!

Προσφώνηση της Ψαρούδα Μπενάκη [Ορκωμοσία Κ.Παπούλια]

Όλοι οι πολιτικοί όλα τα ήξεραν, χρόνια τώρα και να σταματήσουν να μας κοροϊδεύουν !!!

Όχι , ΔΕΝ τα φάγαμε μαζί, γιατί εμείς δεν ξέραμε αυτά που οι πολιτικοί ήξεραν και δεν μας τα έλεγαν . Και γιατί να μας πουν άλλωστε, μαζί κυβερνούσαμε …..

Εξάλλου φρόντιζαν για το καλό μας ….

Τώρα με την σαρκαστική διπλωματία τους μα ς βγάζουν συνεργούς και συνένοχους!

Ίσως και να έχουν δίκιο … Μαζί τα φάγαμε …Αφού τόσα χρόνια τους αφήναμε να αλωνίζουν ανεξέλεγκτα , δίνοντας τους την ψήφο μας . Ναι με την ψήφο μας τους δώσαμε το άλλοθι του … μαζί τα φάγαμε!!

Ας προσέξουμε να μην τους ξαναδώσουμε το άλλοθι να πουν : ΜΑΖΙ ΤΑ ΞΑΝΑΦΑΓΑΜΕ!!

Αγαπητοί συμπατριώτες εδώ που φτάσαμε ή αν θέλετε εδώ που μας φτάσανε χωρίς να μας ρωτήσουν, το μόνο κακό που μας λείπει, είναι ο πόλεμος.

Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται!

Ας μην υποκύψουμε σε εκβιαστικά διλήμματα.

Ο καθένας μας με την συνείδηση του, ας ψηφίσουμε ελεύθερα!!

Ότι θέλει η ψυχούλα μας , ας ψηφίσουμε ελεύθερα και ας μας εκβιάζουν πολιτικοί και δημοσιογράφοι όσο θέλουν!!!

Και ας βροντοφωνάζουν κάποιοι δημοσιογράφοι , προσέχετε «Μετά από την απομάκρυνση εκ του Ταμείου (κάλπη) ουδέν λάθος αναγνωρίζεται…». Τουλάχιστον αυτή τη φορά (με την εμπειρία και γνώση που έχουμε ) το όποιο λάθος θα είναι δικό μας και δεν θα πληρώσουμε το λάθος άλλων που σφετερίστηκαν τη ψήφο μας με προεκλογικά, μπαλκονάτα, ψεύδη!!

Αναγνώστης
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ