2012-04-22 13:18:26
Φωτογραφία για Η άμεση παρέμβαση του Αρβανιτόπουλου σήμερα στο Αγκίστρι
Σκάφος με λαθρομετάναστες προσάραξε σήμερα στο Αγκίστρι και ο αν.υπουργός κινήθηκε άμεσα Ένα περιστατικό που συνέβη σήεμρα το πρωί στο Αγκίστρι, την εκλογική περιφέρεια του αν.υπουργού Παιδείας Κων/νου Αρβανιτόπουλου, δείχνει πως αν υπάρχει θέληση και παρεμβατικότητα , υπάρχουν και λύσεις στα προβήματα.

Σήμερα το πρωί ένα ιστιοφόρο με λαθρομετάνστες προσάραξε σε βραχώδη περιοχή στο Αγκίστρι. Ο αν. υπουργός ενημέρωσε άμεσα οτι επικοινώνησε με τον Δήμαρχο στο Αγκίστρι και μετά με τον υφυπουργό προστασίας του Πολίτη για να κινητοποιηθεί το Λιμενικό. Άμεσα κινητοποιήθηκαν και εθελοντές , μετά από πρωτοβουλία του Αρβανιτόπουλου , ωστε να μεταβεί στο νησί.

Το περιστατικό το κοινοποίησε και ο ίδιος ο αν.υπουργός Παιδείας με την εξής ανακοίνωση στο facebook:

"Σήμερα το πρωί ένα ιστιοφόρο σκάφος που μετέφερε λαθρομετανάστες προσάραξε σε βραχώδη περιοχή στο Αγκίστρι. Θα ήθελα να σας ενημερώσω :

Πρώτον, ότι στις 8.50, σήμερα το πρωί επικοινώνησα με τον Δήμαρχο στο Αγκίστρι κ. Αθανασίου και έπειτα με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ Οικονόμου για την ενεργοποίηση του Λιμενικού και του ΕΚΑΒ.

Δεύτερον, κινητοποίησα, και επιτρέψτε να τους συγχαρώ, ομάδα εθελοντών με επικεφαλής τον γιατρό Παναγιώτη Γρηγορόπουλο για να παράσχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Η ομάδα μεταβαίνει στο Αγκίστρι"

parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ