2014-05-09 16:10:18
Φωτογραφία για Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ζητάει και ο Άρης!
Με πρωτοβουλία του ΑΣ Άρης, ο ενιαίος Άρης (ΠΑΕ, Κοινωνία Μελών Άρη, ΚΑΕ και ερασιτέχνης) πρόκειται να στείλει έγγραφο σύμφωνα με το pressaris.gr στον Αντώνη Σαμαρά, ζητώντας συνάντηση με τον πρωθυπουργό με την ευκαιρία της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη βδομάδα, κίνηση στην οποία προέβη και ο ΠΑΟΚ χθες.

Εφόσον το αίτημα γίνει αποδεκτό, όπως φέρεται ότι συνέβη και στην περίπτωση του Δικεφάλου, θα προηγηθεί μια συνάντηση των φορέων του Άρη προκειμένου να καθοριστεί η ατζέντα που θα παρουσιαστεί στον πρωθυπουργό και θα αφορά «καυτά» θέματα που απασχολούν τους «κίτρινους», όπως αναφέρει το pressaris.gr.

Η συγκεκριμένη πράξη αποτελεί ουσιαστικά μια κίνηση που θέλει να δείξει ότι ο ιστορικός σύλλογος είναι ενωμένος και αποφασισμένος να απαιτήσει πράγματα για το μέλλον του από την κυβέρνηση και την πολιτεία.

Μάλιστα, αναμένεται να προηγηθεί την ερχόμενη Κυριακή συνάντηση και με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του pressaris.gr.
πηγη
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με φόρα ο Χάμιλτον
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Με φόρα ο Χάμιλτον
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ