2014-05-15 19:45:17
Φωτογραφία για ΠΑΛΕΨΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ BREAK ΑΛΛΑ... ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-6
Η Βουλιαγμένη πήρε προβάδισμα στη σειρά των τελικών της Α1 πόλο Γυναικών, επικρατώντας με 7-6 του Ολυμπιακού στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Πρώτος τελικός στα νότια προάστια και με κορυφαία την Αγγελική Γερόλυμου η οποία σημείωσε τέσσερα τέρματα, ο ΝΟΒ έκανε το πρώτο βήμα για την υπεράσπιση των κεκτημένων του κόντρα στον Ολυμπιακό, που... ξέσπασε στη δεύτερη περίοδο, αλλά δεν είχε διάρκεια. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν εκ νέου το Σάββατο (17/5) στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Σκληρός ο τελικός στο Λαιμό, με τη Βουλιαγμένη να μπαίνει με διάθεση στην πισίνα και να παίρνει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία το προβάδισμα με 3-0. Οι ερυθρόλευκες αντιμετώπισαν προβλήματα από το πολύ καλό στήσιμο στην άμυνα του αντιπάλου, κάτι που άλλαξε στην δεύτερη περίοδο. Τα δύο γκολ της Αβραμίδου, που τέθηκε και πάλι στη διάθεση του Χάρη Παυλίδη και ένα από την Μπούικα έφεραν πολύ γρήγορα το ματς στα ίσα, με τον Ολυμπιακό αυτή τη φορά να ανεβάζει την απόδοσή του υποχρεώνοντας την ομάδα του Κώστα Δήμου να μείνει για 12 λεπτά χωρίς τέρμα.


Το γκολ της Ασημάκη στις αρχές του 3ου οκταλέπτου αφύπνισε τις συμπαίκτριές της και κάπου εκεί ανέλαβε… δράση η Γερόλυμπου, η οποία με δύο τέρματα, το ένα από τη θέση του πέναλτι έφερε τη Βουλιαγμένη στο +2 (6-4). Η Μαργαρίτα Πλευρίτου μείωσε στο τέρμα, όμως η απώλεια της Μπούικα με τρίτη αποβολή στα τελευταία λεπτά δεν βοήθησε καθόλου τον Ολυμπιακό. Η Γερόλυμου φρόντισε να διατηρήσει τη διαφορά των δύο τερμάτων, το ίδιο και η Κούβδου, η οποία με δύο επεμβάσεις δεύτερα πριν ολοκληρωθεί το ματς –γενικότερα ήταν εξαιρετική καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, όπως και η Διαμαντοπούλου στην αντίπαλη εστία- «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα της. Η Τετζαλίδου απλώς διαμόρφωσε το τελικό σκορ σχεδόν στην εκπνοή.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 0-3, 3-1, 1-2.

Βουλιαγμένη (Κώστας Δήμου): Γερόλυμου 4, Ρουμπέση 1, Κοντογιάννη 1, Ασημάκη 1.

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Αβραμίδου 2, Μπούικα 2, Μ. Πλευρίτου 1, Τετζαλίδου 1.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ