2014-05-16 14:26:17
Φωτογραφία για Νίκος Οικονομόπουλος - Πάτρα Δυνατή: Πείτε τους ότι η ανοχή τελείωσε
"Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, εγώ και όλοι οι συνεργάτες μου υποψήφιοι ενημερώσαμε αναλυτικά τους συμπολίτες μας , όχι μόνο για τους βασικούς άξονες και τους στόχους του προγράμματός μας, αλλά και για το δικό μας αξιακό σύστημα στον τρόπο άσκησης της Δημοτικής εξουσίας.

Σας μιλήσαμε με ειλικρίνεια και με υπευθυνότητα.

Αποφύγαμε τις υπερβολές, τις μεγαλοστομίες και τις ομιχλώδεις δημαγωγικές εξαγγελίες.

Μιλήσαμε απλά και καθαρά.

Μιλήσαμε με ευθύτητα στη καρδιά σας.

Περιγράψαμε τη σημερινή ζοφερή πραγματικότητα του δήμου μας , θέσαμε με σαφήνεια το πολιτικό διακύβευμα της κάλπης των δημοτικών εκλογών και σας παρουσιάσαμε μια αξιόπιστη και ρεαλιστική εναλλακτική πρόταση για το μέλλον της Πάτρας.

Κατά την προεκλογική περίοδο, ουδέποτε παραβιάσαμε τους κανόνες της πολιτικής δεοντολογίας και αντιμετωπίσαμε τους αντιπάλους μας με σεβασμό και πολιτισμό.


Και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και μετά τις εκλογές, εάν εσείς μας αναθέσετε την πολιτική ευθύνη να κρατήσουμε το τιμόνι του Δήμου Πατρέων.

Η επίλυση των σοβαρών προβλημάτων του δήμου απαιτεί ενότητα, δημιουργική σύνθεση και κυρίως απαιτεί την κοινή συστράτευση όλων των διαθέσιμων κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων του τόπου μας.

Σε αυτή την πόλη δεν περισσεύει κανείς, αλλά και δεν ανεχόμαστε να συνεχίσουμε να μετράμε κι άλλες χαμένες ευκαιρίες.

Για τον καλύτερο πολιτικό συντονισμό αυτής της προσπάθειας , για να μπορέσουμε επιτέλους σθεναρά και αποτελεσματικά να διεκδικήσουμε την επίλυση των μεγάλων ζητημάτων του δήμου μας θα δημιουργήσουμε ένα ισχυρό ΘΕΣΜΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στην πόλη (με τους Επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, βουλευτές, περιφέρεια, Πανεπιστήμιο, ΑΤΕΙ, Επιμελητήρια, φορείς, κλπ).

Όλοι μαζί θα διεκδικήσουμε, όλοι μαζί θα πετύχουμε και όλοι θα νοιώσουμε τη χαρά της δημιουργίας και της προσφοράς στο τόπο μας, στην πόλη μας.

Η πρόσκληση για ενότητα απευθύνεται σε όλους σας.

Αυτή την Κυριακή σας καλώ όλους στις κάλπες να αποφασίσετε νηφάλια και με γνώμονα το συμφέρον της Πάτρας.

Να ψηφίσετε για να ανοίξουν οι πόρτες του Δήμου σε όλους ΕΣΑΣ τους ΠΟΛΛΟΥΣ και να κλείσουν σε εκείνους τους ΛΙΓΟΥΣ που συναποτελούν το μικρό κύκλωμα εξουσίας που αγνοούν τις ανάγκες του δημότη και γαντζώνονται από συμφέροντα και παραγοντική λαγνεία

Πείτε τους ότι η ανοχή τελείωσε.

Αγαπητοί μου συνδημότες. Η ώρα της κρίσης έφθασε. Ο λόγος τώρα ανήκει σε εσάς.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΑΓΩΝΑ"

Νίκος Οικονομόπουλος

Υπ. Δήμαρχος Πατρέων
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ