2014-05-21 21:40:07
Φωτογραφία για Η «σταυροδοσία» στις εκλογές στους μεγάλους δήμους της χώρας – Πώς τα πήγαν οι διάσημοι υποψήφιοι
Για ακόμη μια φορά την προτίμηση των πολιτών φαίνεται να κέρδισαν «διάσημοι» υποψήφιοι και υποψήφιοι από τον χώρο του θεάματος.

H καταμέτρηση των σταυρών συνεχίζεται στα πρωτοδικεία όλης της χώρας και όπως σημειώνει το σάιτ newpost.gr, τα πρώτα στοιχεία έρχονται από τους ίδιους τους συνδυασμούς.

Έτσι στον Δήμο της Αθήνας από τον συνδυασμό του Γιώργου Καμίνη «Δικαίωμα στην πόλη» φέρονται να προηγούνται ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος και οι Αθανάσιος Βερέμης, Πόπη Διαμαντάκου (τηλεκριτικός), Βασίλης Βασιλικός ενώ από τον συνδυασμό του Γαβριήλ Σακελλαρίδη «Ανοιχτή Πόλη» οι Νίκος Φίλης, Ντίνος Καρύδης (ηθοποιός), Μάρω Δούκα, Θανάσης Σκρουμπέλος και ο τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης.

Από τον συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου φέρονται να προηγούνται οι Θ. Πλεύρης, Χρήστος Τεντόμας, Αθανάσιος Σπυράκος, Ανδρέας Τσώκος και ο Δημήτρης Κωνσταντάρας.

Στον Πειραιά τις περισσότερες ψήφους από τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής» φαίνεται να συγκεντρώνουν οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Πέτρος Κόκκαλης (γιος του Σωκράτη Κόκκαλη), Ειρήνη Νταϊφά και ο Αντώνης Νικοπολίδης.


Από τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» προηγούνται οι Πασχαλίνα Καλαγιά - Καραμαλάκου, Αν. Κάρλες, Κ. Μανωλάκος, Ελ. Κούβαρη.

Στη Θεσσαλονίκη τα πρώτα στοιχεία δίνουν προβάδισμα στον Παναγιώτη Αβραμόπουλο, υποψήφιο με τον συνδυασμό Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη του Γιάννη Μπουτάρη.

Στους δήμους του λεκανοπεδίου Αττικής σε καλή θέση φέρεται να εκλέγεται η Βάνα Μπάρμπα στη Γλυφάδα, με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπανικολάου. Σε καλή θέση μάλλον θα εκλεγεί και ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης με τον υποψήφιο δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

Τέλος πρώτος φέρεται να εκλέγεται και ο Τάσος Χαλκιάς στο δήμο Χαϊδαρίου, στο πλευρό του Ανδρέα Μποζίκα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ