2014-06-19 21:19:45
Φωτογραφία για ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΣΚΑ Ο ΧΑΪΝΣ!
Ο Κάιλ Χάινς αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα του "eurohoops.net".

Άλλωστε, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει ο Αμερικανός έχει σύμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν με τη Ρωσική ομάδα. Ο 27χρονος σέντερ είχε λίγο χρόνο συμετοχής πέρσι στο ροτέισον του Μεσίνα.

Ο Χάινς δεν ήθελε να συνεχίσει να παίζει στη Μόσχα με αυτές τις συνιήκες, με την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό και την Εφές του Ίβκοβιτς, να θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Αμφότερες οι ομάδες περίμεναν την έκβαση του Final4 του Μιλάνο και έλπιζαν να έχουν την ευκαιρία να τον πάρουν.

Όμως οι συνθήκες στην ΤΣΣΚΑ άλλαξαν. Ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν, εκτιμά ιδιαίτερα τον Χάινς, όχι μόνο σαν παίκτη, αλλά και σαν προσωπικότητα. Το ίδιο ισχύει και για τον νέο προπονητή της Ρώσικης ομάδας, Δημήτρη Ιτούδη, που γνωρίζει πολύ καλά τον Χάινς, ως αντίπαλο από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό το 2011-12, όταν ο Αμερικανός σέντερ αγωνιζόταν στο Θρύλο.

Έτσι την επόμενη σεζόν, περιμένει να δει τον Χάινς ξανά ως σέντερ, δίνοντάς του περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Άλλωστε έχει αποδείξει πως ήταν παίκτης-κλειδί στον back2back πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακό και τώρα, στην στη δεύτερη χρονιά του στην ΤΣΣΚΑ, ήρθε η ώρα να ηγηθεί ξανά της front line των Ρώσων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ