2014-06-25 22:28:05
Φωτογραφία για Τσοβόλας για Παπαγεωργόπουλο: Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της
Συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης η πολύκροτη δίκη για την υπεξαίρεση - μαμούθ από... τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης. Σήμερα ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αγορεύει ο συνήγορος υπεράσπισης του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, Δημήτρης Τσοβόλας.

O κ. Τσοβόλας συνέκρινε τα όσα περνάει σήμερα ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, με τη δική του περιπέτεια, όταν το όνομά του ενεπλάκη στο σκάνδαλο Κοσκωτά και εξαπέλυσε επίθεση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται την υπόθεση. «Θυμήθηκα ότι έβλεπα δημοσιεύματα στα περίπτερα, τα οποία δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα Όταν προσπαθούσα να δώσω διευκρινήσεις κι απαντήσεις, με αγνοούσαν» ανέφερε ο κ. Τσοβόλας και πρόσθεσε: «Και σήμερα τέτοιοι μηχανισμοί υπάρχουν που σπιλώνουν υπολήψεις ανθρώπων». Κάλεσε δε το δικαστήριο να μην επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο.

Σχετικά με την ουσία της υπόθεσης, τόνισε ότι το κατηγορητήριο κατέρρευσε και φάνηκε ότι στηρίχτηκε μόνο στην κατάθεση του βασικού κατηγορούμενου, πρ. υπαλλήλου της ταμειακής υπηρεσίας, Παναγιώτη Σαξώνη. «Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της. Αυτό συνέβη και τώρα» κατέληξε ο κ. Τσοβόλας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ