2014-07-13 10:12:34
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΥΤΕ ΜΕ 15 εκ.»!
Για τις διαφορές ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Σουηδία, την προσωπική και επαγγελματική του ζωή και τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό.

Έναν χρόνο κλείνει ο Σουηδός φορ φέτος στην Ελλάδα, όπου αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και είπε να "πουλήσει" και λίγο οπαδιλίκι!

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα πήγαινε σε άλλη ελληνική ομάδα με μία πρόταση που αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ, εκείνος απάντησε: «Ξέρω ότι το έχουν κάνει άλλοι, αλλά... Για μένα υπάρχει μόνο ο Παναθηναϊκός»!

Αποσπάσματα των δήλωσε ο διεθνής επιθετικός στο «Home» του «Έθνους» και αναφέρονται στον Ολυμπιακό:

Στο shooting ήρθες φορώντας πράσινο t-shitrt. Είναι υποχρεωτικό να φοράς πράσινα κι εκτός γηπέδου;

«Έχω και μερικά κόκκινα, αλλά από τότε που ήρθα στην Ελλάδα δεν έχω βάλει κανένα. Δεν μου φαίνεται πλέον και τόσο ωραίο χρώμα!».


Υποθετική ερώτηση: Αν πρόσφερε ο αιώνιος αντίπαλος 15 εκατομμύρια τι θα έκανες;

«Δεν νομίζω ότι θα πήγαινα. Τόσο μεγάλοι αντίπαλοι στην ίδια πόλη; Ξέρω ότι το έχουν κάνει άλλοι, αλλά... Για μένα υπάρχει μόνο ο Παναθηναϊκός τώρα. Μου αρέσει το κλαμπ, οι οπαδοί, όλα».

Έχω ακούσει για μία ενδιαφέρουσα ιστορία από την πρεμιέρα του περσινού πρωταθλήματος, με τον συμπαίκτη σου, τον Μαρινάκη «Α, ναι, φυσικά! Εκείνη τη μέρα λοιπόν, άκουγα στην εξέδρα συνέχεια συνθήματα για τον Μαρινάκη. Δεν καταλάβαινα ασφαλώς το περιεχόμενο και νόμιζα ότι τραγουδούσαν για τον συμπαίκτη μου. Πάω λοιπόν και του λέω: “Φοβερό, όλο το γήπεδο τραγουδάει για σένα. Μπράβο. Πρέπει να είσαι μεγάλος παίκτης”! Ξαφνικά βλέπω τους υπόλοιπους να σκάνε στα γέλια. Μετά μου εξήγησαν, αλλά ο Μαρινάκης ούτε ν' ακούσει, επέμενε ότι ήταν γι' αυτόν το σύνθημα (γέλια)».

Περίμενες το 0-3 στο Καραϊσκάκη;

«Δεν το περίμενα. Μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Τόσο η νίκη, όσο κι ο τρόπος και το σκορ. Κι έπειτα που πήγαμε στο Κορωπί και συναντήσαμε τόσο κόσμο απογειωμένο... Ξέρεις, ακόμα βλέπω αυτές τις φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ, την υποδοχή...».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ