2014-08-05 16:37:39
Φωτογραφία για Ο Πατρινός που επέστρεψε από την κόλαση της Λιβύης
Το έζησε κι αυτό ο Αντώνης Καραθανάσης! Από την Λιβύη στην Πάτρα, με στρατιωτική επιχείρηση και με την παρουσία επίλεκτης ομάδας των ΟΥΚ του ελληνικού στρατού! Ο πρώην γενικός αρχηγός της μπασκετικής Νίκης Προαστείου ήταν ανάμεσα στους 186 Ελληνες και αλλοδαπούς που ήρθαν πριν από μερικά 24ωρα στην Ελλάδα από την Τρίπολη της Λιβύης με την φρεγάτα «Σαλαμίς» του Πολεμικού μας Ναυτικού, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Η κατάσταση στην Βορειοαφρικανική χώρα είναι έκρυθμη το τελευταίο διάστημα και γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο έγινε η συγκεκριμένη επιχείρηση προκειμένου να μεταφερθούν από την φλεγόμενη Λιβυκή πρωτεύουσα οι πολίτες που είχαν εκφράσει την επιθυμία να απομακρυνθούν από το πεδίο των εμφυλίων μαχών. Ο Αντώνης Καραθανάσης είχε εγκατασταθεί μόνιμα στην Λιβύη την τελευταία διετία, όντας διευθυντής μάρκετινγκ στην «PepsiCo». Πλέον, είναι σε άδεια από την εργασία του για όλον τον Αύγουστο και αναλόγως της κατάστασης θα αποφασίσει αν θα επιστρέψει στην Λιβύη ή αν θα μετακομίσει σε ανάλογο πόστο στην Κύπρο.

«Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση στη Λιβύη είναι αρκετά τεταμένη, δεν θα την χαρακτηρίζαμε όμως άκρως επικίνδυνη. Ωστόσο για λόγους ασφαλείας έπρεπε να μετακινηθούμε», δήλωσε ο ίδιος.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ