2012-04-26 09:00:04
Φωτογραφία για «Δεν υπάρχει συμφωνία»
Ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει έρθει σε καμία συμφωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών τη ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας με δηλώσεις του στην «Sportday» ανέφερε: «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και υπάρχουν κάποιοι όροι και προϋποθέσεις για να υπάρξει θετική εξέλιξη. Εξάλλου τη θέση μου την είπα για αυτό το θέμα μέσω twitter».

Ο Γιάννης Αλαφούζος αφήνει συνεχώς μηνύματα στο twitter του και σε ερώτηση οπαδού για το αν υπάρχει συμφωνία απάντησε: «Ο «Τζίγγερ» έχει δεσμευτεί ότι θα συνεργαστεί με βιώσιμη λύση. Η πρότασή μας είναι βιώσιμη!», ενώ σε άλλη ερώτηση για τα έσοδα που μπορεί να έχουν οι «πράσινοι» απάντησε: «Πιστεύω ότι και τα έσοδα από merchandising μπορούν να αυξηθούν και να διατηρηθούν τα TV-Internet επίσης. Εγώ θέλω να βοηθήσω στη διάσωση!». Όσο για το πόσα χρήματα θα μαζευτούν και πόσα θα βάλει ο ίδιος πρόσθεσε: «Ελπίζω τελικά τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ. Θα προτιμούσα να το κρατήσω μυστικό. Λυπάμαι».


Εν τω μεταξύ την Πέμπτη (26/4) αναμένεται να απαντήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος στην επιστολή του Γιάννη Βαρδινογιάννη για το θέμα της ΓΗΠΕΛ. Ο Mr Mig θέλει να τα πει απευθείας με τον «Τζίγγερ» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η παρουσία του στη γενική συνέλευση των μετόχων είναι η επιβεβλημένη θεσμική διαδικασία της λογοδοσίας. Αν θέλει να μην παρίστανται δημοσιογράφοι, συμφωνώ. Αν θέλει να γίνει σε μυστική τοποθεσία της επιλογής του και πάλι συμφωνώ. Όμως πρέπει να λογοδοτήσει. Δεν δέχεται κατ' ιδίαν συνάντηση, δεν δέχεται συνάντηση με ομάδα μετόχων, δεν δέχεται να παραστεί στη γενική συνέλευση και στέλνει εξώδικο, ζητώντας μου να του ζητήσω να λογοδοτήσει! Να λογοδοτήσει πού και πώς; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;».

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ