2012-04-26 17:26:06
Φωτογραφία για Θα μιλήσουν για τη φρίκη που έζησαν
Σε ειδικούς παιδοψυχολόγους θα καταθέσουν τα ανήλικα αγόρια που έπεσαν θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του 47χρονου προπονητή τους. Οι μικροί αθλητές θα περιγράψουν τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στα χέρια του Νίκου Σειραγάκη από την πρώτη κιόλας ώρα της γνωριμίας τους μέχρι τη στιγμή που πήραν την απόφαση να αποκαλύψουν στους γονείς τους και τις αστυνομικές αρχές τη φρικιαστική δράση του.

Η διαδικασία, που αποτελεί μέρος της κύριας ανάκρισης, πραγματοποιείται εκτός του δικαστικού μεγάρου προκειμένου τα παιδιά να αισθανθούν όσο πιο άνετα γίνεται, ώστε να περιγράψουν με απόλυτη ακρίβεια αυτά που έζησαν. Με την κατάθεση των ανηλίκων οι παιδοψυχολόγοι θα προσπαθήσουν όχι μόνο να μάθουν την αλήθεια, αλλά και να βοηθήσουν τα παιδιά ώστε να επουλώσουν τις πληγές που τους άφησε η υπόθεση αυτή.

Στο μεταξύ, ο 47χρονος παιδεραστής εξακολουθεί να παραμένει στις φυλακές της Τρίπολης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν επιθυμεί να παραστεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου εν όψει της συμπλήρωσης των έξι μηνών κράτησής του
. Γι’ αυτό τον λόγο είναι πολύ πιθανό μέσα στην εβδομάδα η υπεράσπισή του να υποβάλει σχετικό αίτημα στην αρμόδια ανακρίτρια, ώστε σε κάθε περίπτωση ο Νίκος Σειραγάκης να εκπροσωπηθεί στο Δικαστικό Συμβούλιο από τον δικηγόρο του και να μη γίνει απαραίτητη η μεταφορά του από τις φυλακές όπου κρατείται.

Ο κατηγορούμενος γνωρίζει καλά πως η παρουσία του θα προκαλέσει τους συγγενείς των παιδιών, καθώς και ολόκληρη την κοινωνία του Ρεθύμνου, που έχει σοκαριστεί από την πρώτη κιόλας στιγμή της αποκάλυψης της υπόθεσης παιδεραστίας στην οποία είναι ο κύριος πρωταγωνιστής.

Η πρωτοφανής υπόθεση αποκαλύφθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο μετά από πολύμηνη παρακολούθηση από τις διωκτικές αρχές του Ρεθύμνου. Ο προπονητής συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στο κρεβάτι του σπιτιού του μαζί με δύο ανήλικους αθλητές του. Στη δικογραφία, εκτός από τα ονόματα των δύο παιδιών που αποκάλυψαν την υπόθεση, περιλαμβάνεται επίσης λίστα με τριάντα εννέα ονόματα ανηλίκων τους οποίους προπονούσε ο 47χρονος καθ’ όλη τη διάρκεια της πολύμηνης παρακολούθησής του από την αστυνομία.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο χρόνος προσδιορισμού της δίκης, η οποία σύμφωνα με τους νομικούς κύκλους του Ρεθύμνου αναμένεται στα μέσα του φθινοπώρου, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ