2012-04-26 17:57:03
Φωτογραφία για Ζευγάρι γνωρίστηκε σε video game, αρραβωνιάστηκαν και παντρεύτηκαν!
Ένα ζευγάρι που γνωρίστηκε σε video game αρραβωνιάστηκε σε αυτό και παντρεύτηκε στην πραγματική ζωή!

Εκείνη με μαυρισμένο σώμα και θανατηφόρες καμπύλες…Εκείνος με εντυπωσιακό τατού και στυλ ροκά Βέβαια η περιγραφή αυτή ανήκει στους εικονικούς τους χαρακτήρες… Στο πώς ήταν στο video game… και δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα.

Βέβαια όταν η Marie και ο Jay Coulbeck αποφάσισαν να ανταλλάξουν τις πραγματικές τους φωτογραφίες, αφού πρώτα αρραβωνιάστηκαν στο 3D chat room, ήρθαν αντιμέτωποι με την αλήθεια.

H Marie είναι μια εύσωμη γυναίκα ενώ ο Jay είναι ένας 41χρονος άνδρας με ρυτίδες και μαύρους κύκλους…

Όμως αυτό δεν εμπόδισε κανέναν από τους δύο στο να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα και να παντρευτούν –στα αλήθεια- τον Σεπτέμβρη.

Η 44χρονη Marie, μητέρα δύο μεγάλων πια κοριτσιών, άρχισε να ασχολείται με το 3D chat μετά από μια σειρά αποτυχημένων σχέσεων που είχε και την έκαναν να νιώθει μοναξιά και θλίψη.


Το εν λόγω video game είναι ένα 3D chatroom όπου ο κάθε χρήστης μπορεί να φτιάξει το δικό του avatar επιλέγοντας τα χαρακτηριστικά προσώπου και σώματος που θέλει να έχει και να συνομιλήσει με ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

«Η εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και η αυτοεκτίμηση είχε πέσει στα τάρταρα. Το πρόγραμμα όμως αυτό τα άφησε όλα πίσω και ήμουν αυτή που ήθελα να είμαι… Με σχεδίασα όπως ήθελα… λεπτή, σέξι και με αυτοπεποίθηση.» τόνισε η Marie.

Οι δυο τους μπορεί να ήταν online μέχρι και 16 ώρες την ημέρα… Μιλάμε για μεγάλο διαδικτυακό έρωτα!

Τα avatar τους ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά… Απομονώνονταν σε chat room και τα έλεγαν….!

Το αίσθημα φούντωνε και αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν… Μάλιστα χρησιμοποίησαν τις πιστωτικές τους κάρτες για να πάρουν credits και να αγοράσουν τα δακτυλίδια του αρραβώνα για τα avatars τους, ενώ το γνωστοποίησαν και στους υπόλοιπους χρήστες.

Και οι δυο τους όταν αποφάσισαν μετά τον αρραβώνα να ανταλλάξουν τις πραγματικές τους φωτογραφίες ανησυχούσαν… πως ο άλλος θα απογοητευτεί από αυτό που θα δει.

Τελικά όμως συνέχισαν να βρίσκουν ελκυστικό ο ένας τον άλλο και αποφάσισαν να παντρευτούν στην πραγματικότητα.

Έτσι ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα…!

periergaa.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ