2012-04-26 19:16:03
Φωτογραφία για «Σφαλιάρα» στην Μανωλίδου
Κόκκινο άναψε η πολιτιστική επιτροπή του Δήμου Πάφου στην πρόταση της γνωστής ελληνίδας καλλιτέχνιδος Ευγενίας Μανωλίδου για πραγματοποίηση... μιας εκδήλωσης στην πόλη. Μιλώντας στο Ράδιο Πάφος ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Πάφου, Άριστος Αριστοτέλους, δήλωσε πως τα μέλη της επιτροπής επέρριψαν, ομόφωνα μάλιστα, για δεύτερη φορά την πρόταση της Ευγενίας Μανωλίδου για τη διοργάνωση πολιτιστικής εκδήλωσης στο Μεσαιωνικό Κάστρο το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη πρόταση, σύμφωνα πάντοτε με τον κ. Αριστοτέλους, αφορούσε τη διοργάνωση εκδήλωσης ύψους ενός περίπου εκατομμυρίου ευρώ, πρόταση η οποία επίσης απορρίφθηκε πέραν από την επιτροπή πολιτισμού και από την ίδια την ολομέλεια του δημοτικού συμβουλίου.

Η δεύτερη πρόταση αφορούσε τη διοργάνωση της ίδιας εκδήλωσης με πολύ μικρότερο κόστος, κοντά στις 200 χιλιάδες ευρώ και επίσης εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ από την επιτροπή.


Τέλος όπως ο πρόεδρος της επιτροπής ανέφερε αναμένεται πως η στάση του Δημοτικού Συμβουλίου θα παραμείνει σταθερή και στις 7 του Μάη όταν το θέμα από την επιτροπή θα πάει ουσιαστικά όπως προβλέπει και το διαδικαστικό σκέλος ενώπιον της Ολομέλειας του Δήμου Πάφου για επικύρωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ευγενία Μανωλίδου και ο σύζυγός της επισκέφθηκαν πρόσφατα την Πάφο αφού ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν ο κύριος ομιλητής σε εκδήλωση του Δήμου Πάφου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην οποία η προσέλευση μάλιστα ήταν τόσο χαμηλή που σχολιάστηκε αρνητικά.

pafospress.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ