2012-04-26 19:24:10
Φωτογραφία για Αποφασίζει για τεχνικό μετά τον τελικό...
Την τελική του απόφαση για τον προπονητή της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα λάβει μετά τον τελικό του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Μαρινάκης θα ακούσει αναλυτικά το τι έχουν να του μεταφέρουν από τις επαφές που έχουν κάνει με τεχνικούς οι Βρέντζος και Κοβάσεβιτς. Μετά τον τελικό του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ με τον Ατρόμητο και αφότου θα έχει μιλήσει και με άλλους συνεργάτες του θα καταλήξει στο... πόρισμά του για τον πάγκο του Θρύλου την προσεχή χρονιά.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει στην ομάδα μας συνεχίζουν να υπάρχουν δύο τάσεις για τον προπονητή. Η μία... ψηφίζει τεχνικό από την Ισπανία (σ.σ. Μίτσελ, Έμερι και Μαρτίνεθ είναι μερικά από τα ονόματα που... παίζουν δυνατά) και η άλλη προπονητή από άλλη χώρα της Ευρώπης (σ.σ. όπως Σέρβους σαν τους Ντζούκιτς και Ράγιεβατς).

Σύμφωνα με όλα όσα διαρρέουν το σίγουρο είναι ότι ο νέος προπονητής θα είναι από το εξωτερικό ενώ ορισμένες πηγές συνεχίζουν να επιμένουν ότι θα είναι μη Ισπανός. Η λογική των ανθρώπων των πρωταθλητών Ελλάδας πάντως είναι να βρουν έναν αντί-Βαλβέρδε. Δηλαδή έναν τεχνικό που να είναι κοντά στον τρόπο σκέψης, στην δουλειά, στη νοοτροπία αλλά και το αγωνιστικό στιλ του απερχόμενου τεχνικού του Θρύλου.

 http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ