2012-04-26 20:05:24
Φωτογραφία για ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ: ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡ
Ο επιθετικός του Ατρόμητου, Ηλίας Αναστασάκος, ξέρει πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αλλά πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να... χτυπήσει το τρόπαιο.

«Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να μπορέσουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες και να κατακτήσουμε το Κύπελλο», είπε αρχικά στη media day της ομάδας του Περιστερίου ο Αναστασάκος και συνέχισε:

«Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί, το λένε και οι προβλέψεις. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε το Κύπελλο και να πάρουμε αυτό που ποθούμε. Δεν θέλουμε να είναι πόλεμος. Θα είναι ένα ματς και είναι σημαντικό να το δούμε όπως όλα τα άλλα, χωρίς άγχος».

Για τη φετινή πορεία του Ατρόμητου:

«Σημαίνει πολλά ότι είμαστε σε αυτή τη θέση. Έχουμε κάνει την υπέρβαση. Είμαστε στα play offs και στο τέλος θα δούμε αν θα γιορτάσουμε ή όχι με την κατάκτηση του Κυπέλλου».

Για το αν ο κόσμος είναι φοβισμένος από πέρσι:

«Υπάρχει ο φόβος, το βλέπουμε και από τα εισιτήρια φέτος. Θα προσπαθήσουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει για μας».

Για τον περσινό τελικό:

«Τον έχουμε ξεχάσει τον περσινό τελικό. Ήταν πόλεμος, φέτος πρέπει να το χαρούμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, χωρίς άγχος και να δούμε τον Ολυμπιακό στα μάτια. Έχουν ελπίδες και τα αουτσάιντερ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ρε τι γινεται;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ρε τι γινεται;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ