2014-09-03 23:54:14
Φωτογραφία για ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΙΤΣΕΛ
Ο Μίτσελ εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο στη Νιόν και το προπονητικό φόρουμ, με τους συνεργάτες του να κάνουν τις προπονήσεις των ερυθρόλευκων για σήμερα και αύριο.

Στο 16ο «Elite Club Coaches», το οποίο ξεκίνησε τις εργασίες του το απόγευμα της Τετάρτης μετέχει ο Μίτσελ, όπως ήδη έχουμε αναφέρει. Το απόγευμα, μεταξύ 16:30 και 16:45, άρχισε στη Νιόν της Ελβετίας τις εργασίες του, το 16ο φόρουμ της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στο οποίο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προεδρεύει ως πρεσβευτής των προπονητών της UEFA.

Το συγκεκριμένο υψηλότατου επιπέδου προπονητικό φόρουμ θα συνεχιστεί και αύριο Πέμπτη. Οι δύο συνεδρίες -που είναι προγραμματισμένες- έχουν τρίωρη διάρκεια. Τα βασικά θέματα συζήτησης, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" θα είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζεται το ποδόσφαιρο και η προπονητική στην σύγχρονη εποχή, η προπονητική προσέγγιση στους αγώνες ευρωπαϊκών διοργανώσεων και οι αλλαγές που υφίστανται κάθε χρόνο. Ο στόχος παράλληλα είναι να υπάρξει πληρέστατη ενημέρωση στους τεχνικούς των ομάδων για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα αλλά και να γίνει και μία εμπεριστατωμένη κουβέντα για την εν γένει ανάπτυξη και πρόοδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τόσο εντός όσο και εκτός των γηπέδων.


Τα συμπεράσματα και τα σχόλια δίνουν και παίρνουν για ακόμα μία χρονιά με τους προπονητές να στέκονται στο πόσο πολύ τους βοηθάει αυτό το φόρμουμ αλλά και η ανταλλαγή πληροφοριών, απόψεων και σκέψεων πάνω στο αντικείμενό τους. Και φέτος έχουν κατατεθεί ήδη άκρως θετικές γνώμες για το επίπεδο και την ποιότητα του φόρουμ.

Θυμίζουμε πως οι τεχνικοί που έχουν προσκληθεί είναι οι εξής: Αρσέν Βενγκέρ (Άρσεναλ), Λουίς Ενρίκε (Μπαρτσελόνα), Πεπ Γκουαρντιόλα (Μπάγερν Μονάχου), Ζοζέ Μουρίνιο (Τσέλσι), Γιούργκεν Κλοπ (Ντόρτμουντ), Μίτσελ (Ολυμπιακός), Ρόζερ Σμιντ (Λεβερκούζεν), Μανουέλ Πελεγκρίνι (Μάντσεστερ Σίτι), Φίλιπο Ιντσάγκι (Μίλαν), Κάρλο Αντσελότι (Ρεάλ Μαδρίτης), Λοράν Μπλαν (Παρί Σεν Ζερμέν), Γιανς Κέλερ (Σάλκε), Αντρέ Βίλας Μπόας (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Ζόρζε Ζέσους (Μπενφίκα), Μασιμιλιάνο Αλέγκρι (Γιουβέντους), Ουνάι Έμερι (Σεβίλλη), Νούνο Εσπίριτο Σάντο (Βαλένθια) και Ράφα Μπενίτεθ (Νάπολι).

Κατά τα άλλα απόντος του Μίτσελ και με αρκετούς παίκτες να λείπουν λόγω Εθνικών ομάδων οι προπονήσεις αυτές τις δύο ημέρες στον Ολυμπιακό θα γίνονται από τους συνεργάτες του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ