2012-04-27 14:18:04
Φωτογραφία για 9000 επιβλαβείς Coca Cola τελικά έφτασαν στο τραπέζι μας, αναγνώστης εξηγεί
Παρακολουθώ εδώ και αρκετές ημέρες τα όσα γράφονται και λέγονται για την Coca Cola και το θέμα που προέκυψε με τα επικίνδυνα για την υγεία χημικά που έχουν βρεθεί μέσα σε... κουτάκια και μπουκάλια της coca cola και της Sprite. Το θέμα έχει προκύψει εδώ και αρκετούς μήνες και τόσο η αδιαφορία της εταιρείας, όσο και η ανοχή της πολιτείας εμένα προσωπικά με βγάζει έξω από τα ρούχα μου. Το τελευταίο άρθρο που διάβασα έλεγε ότι o κ. Μίχας δήλωσε ότι "το ποσοστό ανάκλησης/απόσυρσης των εμπλεκόμενων προϊόντων από όλα τα σημεία διάθεσης ανέρχεται περίπου σε 91,3% επί των συνολικών παραχθέντων λίτρων"....κοινώς ένα 9% των 100.000 μπουκαλιών (δηλαδή "μόλις" 9000 μπουκάλια!!!) που έχουν μέσα χημικά επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία και με μακροχρόνια συμπτώματα, απλά κυκλοφορούν στα τραπέζια και τα ψυγεία καταναλωτών, χωρίς να νοιάζεται κανείς.

Το δέχομαι ότι το κράτος μπορεί να πάει ως ένα σημείο και η εταιρεία δε μπορεί να ανακαλέσει ότι έχει φτάσει στο τραπέζι του καταναλωτή, αλλά ΠΟΥ είναι η ενημέρωση των καταναλωτών, ΠΟΥ είναι οι ανακοινώσεις που να λένε σε καταναλωτές ότι αν καταλάβουν περίεργη γεύση δεν πρέπει να καταναλώσουν coca cola ή sprite, ΠΟΥ είναι η στοιχειώδης κοινωνική ευθύνη της εταιρείας η οποία επιμένει ακόμα και τώρα ότι δεν είναι επικίνδυνο να δίνουν στον κόσμο αναψυκτικά με επιβλαβείς για τον οργανισμό ουσίες;;

Από το ελληνικό κράτος έχω απογοητευτεί καιρό, από τον ιδιωτικό τομέα δε με εκπλήσσει που θέλει να μειώσει όλα τα κόστη του, αλλά επειδή νομίζω ότι κάπου πρέπει να υπάρχει ένα όριο, ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ να ΞΑΝΑΒΑΛΩ στο ΨΥΓΕΙΟ μου  ποτε ξανα προιοντα της COCA COLA και δεν πρόκειται να συγχωρήσω ποτέ κάποιον που στο βωμό του κέρδους αδιαφορεί για τη δημόσια υγεία.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ