2012-04-27 14:45:23
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ... ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! by SamDc7
Για πρώτη φορά, εδώ σε αυτό το blog το οποίο φτιάξαμε με τα παιδιά πριν από περίπου 3 και κάτι χρόνια και το οποίο φιλοξενεί ειδήσεις για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας,  θα μου επιτρέψετε  να αναφερθώ σε πολιτική.

Η 6η Μαίου είναι για εμένα μια ιστορική μέρα για την σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όλοι έχουν στρέψει την προσοχή τους σε αυτές τις εκλογές, όχι μόνο μέσα από την Ελλάδα  αλλά και έξω από αυτή όπως είναι η Γαλλία, η Γερμανία και η Αγγλία!!!! Γιατί ασχολούνται με τις δικές μας εκλογές και όχι με τις δικές τους (π.χ Προεδρικές Εκλογές στην Γαλλία)... Η απάντηση δίνεται στο παρακάτω βίντεο. Αυτό το βίντεο έπεσε στα χέρια μου εντελώς τυχαία χθες το βράδυ...Ο τίτλος του είναι Καταστρόικα και κάνει μια ιστορική αναδρομή από την Ρωσία του Γιέλτσιν το 1993 μέχρι την κατάσταση που επικρατεί στην σημερινή Ελλάδα! Η διάρκεια του βίντεο είναι περίπου 1,5 ώρα όσο δηλαδή και ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου!!! Αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο.


Αυτά τα οποία έγιναν πριν από χρόνια σε Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία έρχονται και σε εμάς. Τα δύο μεγάλα κόμματα (Πασοκ, Νδ) καθώς και το Λα.ος έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα (Μέλη των κομμάτων συγκροτούν το Ταμείο Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας) . Είναι μια κατάσταση η οποία είναι σε πρώιμο στάδιο και ίσως με αυτές τις εκλογές να μπορέσουμε να αποφύγουμε κάποια πράγματα... Στις προηγούμενες εκλογές (2009) η αποχή  από τις εκλογές ήταν περίπου στο 30%. Με απλά μαθηματικά περίπου 3εκ Έλληνες δεν πήγαν ψηφίσουν, το 40+% το οποίο είχε πάρει τότε το ΠΑΣΟΚ μεταφράζεται σε περίπου 2,8εκ Έλληνες!!! 

Αυτοί ήταν που έδωσαν εντολή  στο ΠΑΣΟΚ για να σχηματίσει κυβέρνηση ήταν λιγότεροι από τους μισούς Έλληνες!! Για όσους δεν το γνωρίζουν  πλέον ο εκλογικός νόμος έχει αλλάξει... αν πάει μόνο ένας να ψηφίσει (π.χ Εγώ) και ψηφίσω (έγκυρα) ένα κόμμα τότε το κόμμα αυτό θα έχει το 100% των βουλευτών μέσα στην Βουλή!

Ο Θουκυδίδης είχε πει κάποτε.... είστε ή ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ή ΗΣΥΧΟΙ... και τα δύο μαζί δεν μπορείτε να τα χετε CATASTROIKA by infowar

SamDc7

Υ.Γ. Ο τίτλος του άρθρου ήταν καθαρά εκκεντρικός για να μπορέσω να το ανεβάσω εδώ, και ζητώ συγγνώμη που δεν αναφέρομαι γενικά στους ΕΛΛΗΝΕΣ, που στην ουσία αυτός είναι ο σκοπός μου.

Υ.Γ2.Καλή η μπάλα αλλά για να την απολαύσεις πρέπει να έχεις ζωή και όρεξη για να την δεις!!! 
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ