2012-04-27 15:56:12
Φωτογραφία για Αλέκα Παπαρήγα....”Η Ευρωπαϊκή Ένωση τελειώνει. Καλύτερα να μαζεύουμε τα μπαγάζια μας και να φύγουμε μόνοι μας, πριν μας διώξουν”
“Όσοι μιλούν για συμμαχίες, ας κάνουν συμμαχία μεταξύ τους”!

”Η Ευρωπαϊκή Ένωση τελειώνει. Καλύτερα να μαζεύουμε τα μπαγάζια μας και να φύγουμε μόνοι μας, πριν μας διώξουν”, είπε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

“Η συνεργασία με το Ισραήλ είναι στρατιωτική…Το Ιράν πρόσφατα μας έκοψε την παροχή πετρελαίου. Για ποιο λόγο η Ελλάδα να έχει εχθρική σχέση με το Ιράν? Επειδή είναι εχθρός των ΗΠΑ?” ”Ακούω τα διάφορα κόμματα να μιλάνε περί επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου. Όποια επαναδιαπραγμάτευση συζητείται έχει αφήσει απέξω τη ζωή των λαών, τα δικαιώματα των λαών. Αυτό που κοιτάνε είναι να δουν τους αριθμητικούς δείκτες του Συμφώνου Σταθερότητας. Η αναδιαπραγμάτευση που θα γίνει θα αφορά την κατανομή της ζημιάς της βαθύτερης κρίσης που θα περάσει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Το ευρωομόλογο είναι μια νέα μορφή δανεισμού, για να εξασφαλιστεί ζεστό χρήμα στους επιχειρηματικούς ομίλους. Αυτοί θα πάρουν τα χρήματα και το χρέος θα το φορτώσουν στο λαό”.


“Ο λαός δεν πρέπει να καταπιεί την καραμέλα της αναδιαπραγμάτευσης. Να μην πιστεύει ότι δεν πρόκειται να ξανάρθει το αεροπλάνο της Τρόικας στην Ελλάδα. Απλά η ελληνική αντιπροσωπεία θα κάνει περισσότερα ταξίδια στις Βρυξέλλες για να μην προκαλεί το λαό”, ανέφερε η γγ του ΚΚΕ.

“Δεν ξέρω αν αξίζει να μιλάμε τώρα για το debate. Είναι βέβαιο ότι το debate δεν πρόκειται να προσφέρει λύση στον κόσμο που ψάχνεται. Βεβαίως, αν γίνει, δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να πει ότι φοβόμαστε να πάμε. Παρόλο που θα συμβάλλουμε σε μια γελοιότητα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να αποδεχθούμε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τα υπόλοιπα κόμματα. Με ποιο δικαίωμα θα τους αποκλείσουμε? Η επιλογή των δημοσιογράφων να γίνει από την ΕΣΗΕΑ. Βάλαμε έναν ακόμη όρο, να υπάρχει ενιαία ερώτηση για κάθε κύκλο θέματος”, δήλωσε η κα Παπαρήγα, όσον αφορά τη διεξαγωγή debate.

“Ας κάνουν συμμαχία μεταξύ τους. Εμάς γιατί μας θέλουν? Μας θέλουν για να μην μας συναντάνε μετά στο λαϊκό κίνημα. Για να μας βάλουν στο χέρι και να μας εκβιάζουν λέγοντας “μη φύγετε γιατί θα γυρίσει η Δεξιά”. Δεν κατάλαβα γιατί έχουμε εμείς ευθύνη να καλύπτουμε τις τρύπες των άλλων?”, είπε η γγ του ΚΚΕ, σχετικά με τις προτάσεις συνεργασίας από άλλα κόμματα και κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ.

“Βεβαίως έχουμε πρόταση. Τι είμαστε? Φιλολογικός σύνδεσμος? Να ξεκαθαρίσουμε! Δεν έχουμε προτάσεις που να αρέσουν στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ”, είπε η κα Παπαρήγα, απαντώντας στις επικρίσεις, ότι το ΚΚΕ είναι κόμμα διαμαρτυρίας και δεν έχει συγκεκριμένες προτάσεις.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ