2014-09-25 09:38:05
Φωτογραφία για ΑΝΩ - ΚΑΤΩ Η Ν.Δ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (VIDEO)
Τη δήλωση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Ν.Δ, Άδωνι Γεωργιάδη ότι, αν πέσει η κυβέρνηση, θα πάρει τα χρήματά του από την Ελλάδα, σχολίασε ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1. Ο κ. Βορίδης εξέφρασε την άποψη ότι η δήλωση του κ. Γεωργιάδη ήταν μία εκτίμηση, μία πρόβλεψη, τονίζοντας, ωστόσο ότι αυτή η πρόβλεψη στηρίζεται σε μία πολιτική αξιολόγηση που κάνει του τρόπου με τον οποίο τοποθετείται και λειτουργεί η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ερωτηθείς για τον τρόπο που μίλησε ο κ. Γεωργιάδης, ο υπουργός Υγείας επισήμανε ότι ότι αυτός μπορεί να μην μίλαγε με τον τρόπο και με το ύφος που μίλησε ο κ. Γεωργιάδης, διευκρινίζοντας ότι ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. είναι πολύ πιο αυθόρμητος και πιο άμεσος.

Επίσης, με δηλώσεις τους σε τηλεοπτικούς σταθμούς, στο «πλευρό» του Άδωνι Γεωργιάδη τάχθηκε και η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ενώ διαφορετική εκτίμηση εξέφρασε ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος, καθώς και ο βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος.


Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Mega, o γραμματέας της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος δήλωσε ότι, αν και συμφωνεί πως θα υπάρχουν σοβαρές επιπτώσεις στην οικονομία σε περίπτωση που εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος δεν θα έκανε ποτέ τέτοιες δηλώσεις.

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ξεκαθάρισε στον ΣΚΑΙ: «Φυσικά, έχει δίκιο» ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Εξηγούμε πως μια πολιτική αστάθεια ή μια επιλογή εναλλακτικού δρόμου που δεν θα ευοδώσει, θα έχει αρνητικές συνέπειες για την οικονομία».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ