2012-04-27 17:28:04
Φωτογραφία για Ο Κ. Βελόπουλος για τα κοντέινερ που παραμένουν στην Αμυγδαλέζα
από το Γραφείο Τύπου

Σε απάντηση του σε ερώτηση δημοσιογράφου για τα κοντέινερ που παραμένουν στην Αμυγδαλέζα ο υπ. Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης ΛΑΟΣ Κ. Βελόπουλος δήλωσε Κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό Κρατούν τα κοντέινερ και τους λαθρομετανάστες στην πατρίδα μας. Λέω σταθερά να φύγουν τώρα οι εισβολείς!

Οι κάτοικοι της Αμυγδαλέζας και των γύρω περιοχών δεν εντυπωσιάστηκαν σήμερα το πρωί όταν ξύπνησαν και διαπίστωσαν πώς για ακόμα μία φορά ισχύει το ουδέν μονιμότερο του προσωρινού.

Φυσικά και δεν περίμεναν το υπό κατάρρευση πολιτικό σύστημα να τηρήσει τις υποσχέσεις του. Σίγουρα όμως ένιωσαν μικρότερη απογοήτευση αυτή την φορά, και αυτό γιατί σε λίγες ημέρες με την δύναμη και την παρουσία τους στις κάλπες ξέρουν πώς έχουν την ευκαιρία να βάλουν ένα τέλος στην δράση όσων τους κορόιδευαν τόσα χρόνια, και θα το πράξουν.

Ξέρετε το θέμα δεν είναι μόνο ότι τα κοντέινερ μένουν αμετακίνητα στην θέση τους, το μείζον είναι πως κρατούν τους λαθρομετανάστες στην πατρίδα μας. Εγώ λέω σταθερά, έξω οι εισβολείς! Και περιμένω να γίνει το ελάχιστο σε αυτές τις ημέρες που μένουν μέχρι την 6η Μαΐου. Να φύγουν τα κοντέινερ όπως δεσμεύτηκε ο Υπουργός Υποδομών .Είπαμε άλλο πολιτική, άλλο πολιτικαντισμός και ψηφοθηρία! Εγώ, με συνέπεια, θα παρακολουθώ το θέμα μέχρι να δω τα λόγια να γίνονται πράξεις. Προς το παρόν , Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη- Υπουργείο Υποδομών, σημειώσατε 1.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ